Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mi a véleményetek, egy srácnak/férfinak ki kell gyúrni a magát, ahhoz hogy legyen sikere nálatok?

Figyelt kérdés
Most ne a végletekben gondoljatok, nem a testépítő fizikumra gondoltam, de azért látható izomtömegre, kockahas, stb. Ezek mennyire fontosak nektek ismerkedéskor?

febr. 17. 16:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Még a teljesen mozgásszegény életmódú férfiaknak is tónusos valamennyire a karja és a hasa legkésőbb 20 éves kor felett, hacsak nem voltak éheztetve. Ritka az, akit el tudnál adni nőnek vagy kisfiúnak. Ezek után bármilyen hobbi sportolás kihozza jobban ezeket a vonásokat, tehát ha valaki egészségesen él, annak van egy minimális kockahasa a nőkhöz képest.

És ebből neked csak annyi fog lejönni, hogy a gonosz nők elvárják a kockahasat... :D

febr. 17. 17:12
 12/31 anonim ***** válasza:
Mert ti nem vékony nőt akartok véletlenül?
febr. 17. 17:20
 13/31 A kérdező kommentje:

Azért mondjuk egy nőnek könnyebb vékonynak, átlagos testalkatúnak maradnia, nem kell semmit sportolniuk, kb elég annyi, ha nem esznek egész nap, és ha nem nagyon dagik, akkor már csinosak is. Azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt, hogy egy férfi nem szeretne olyan nőt, aki mondjuk nagyobb nála, azzal, hogy a mai királylány mérce szerint, max onnantól vagy vonzó férfi, ha teljesen kidolgozott tested van.

Itt valaki mondta, hogy Brad Pitt mégcsak nem is volt kigyúrva... Na és akkor az ilyeneknek felelj meg😅😂

febr. 17. 17:31
 14/31 A kérdező kommentje:

Tehát azért azt nem állítanám egy súlycsoportba, hogy egy lány semmi sporttal is tud vékony vagy átlagos maradni (ami már alapvetően szép, a legtöbb férfinak elég ez, nem a fitness modellekre hajt a legtöbb pasi), viszont másik oldalról meg elvan várva, hogy járj el nem tudom hány évig kondizni, és akkor talán elkezdhettek beszélgetni.

febr. 17. 17:35
 15/31 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem te baromi nagy tévedésben vagy azzal, hogy egy nőnek nagyon könnyű vékonynak lenni. Ha könnyű lenne, nem lenne a nők fele túlsúlyos. Beleszólnak a hormonok meg egy csomó dolog. A legtöbb nő úgy tud vékony lenni mondjuk 30 után is, ha egyfolytában figyel, mit eszik ÉS sportol.
febr. 17. 17:39
 16/31 A kérdező kommentje:

Alapvetően "kis királylányok" alatt, nem a 30as-40es nőket értettem, akiket egyébként is befolyásol a szülés, már abban a korban vannak. Én a gimis, egyetemista korosztályra gondoltam, akik egyébként is a kegfelszínesebb korosztály, konkrétan ők már inkább a testtel akarnak ismerkedni, az ember nem is érdekli őket. És hidd el, a környezetemben rengeteg ilyen lány van, konkrétan mindegyikről tudom, hogy nem kondiznak, nem sportolnak, max tesi órákon, de akkor is inkább csak úgy tesznek, mintha, annyira ott sem erőltetik meg magukat. És mégegyszer, egy átlag női alak, ami konkrétan az átlag, szépnek van ítélve, míg eközben, egy átlag alkatú férfi tunya testűnek van címkézve, addig nincs is vonzónak ítélve, amíg minimum nincsen kigyúrva, és nem tud felmutatni legalább egy sixpacket, meg egy jó fizikumot, ami azért bőven 1 év alatt jön csak össze. Szóval ez egy kicsit kettős mérce, a nők javára.

febr. 17. 17:53
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Feltetted a kérdést. Belekötöttél.

Gyúrjál csak, ha ennyi eszed van, nálad csak az izom lesz szexepil.

febr. 17. 18:03
 18/31 anonim ***** válasza:

Engem kifejezetten taszít, ha egy férfi kondiba jár

Legyen normális testalkatú, se nem duci, se nem túl vékony, és az tökéletes.

febr. 17. 18:13
 19/31 A kérdező kommentje:

Nem belekötök, egyszerűen kettős mércékre hívom fel a figyelmet, amit egyébként még senki nem tudott itt leérvelni. Egyik oldalról el van várva, hogy évekig dolgozz a testeden, mert csak úgy van esélyed, másik oldalon meg nincs ilyen elvárás. És egyébként, csak ha már valaki felhozta a "miért, ti férfiak nem várjatok el hogy jól nézzen ki" érvet... Én bőven több nem túl szép, dagi lányt ismerek, aki egy adoniszra vár, mint ahány nem túl jóképű, nem jó testű srácot aki meg modell lányt szeretne. A különbség az, hogy előbbinek sokkal több esélye van erre, szimplán azért mert nő.

febr. 17. 18:15
 20/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem te nem is kérdést tettél fel, mert nem is nagyon érdekelnek a válaszok. Inkább csak várod, hogy kötekedhess, vagy hogy a kis elméletedet bizonygathasd.

Felnőtt fejjel már lehetne annyi élettapasztalatod, hogy feltűnjön, mennyire különböző minden egyes nő, akikkel találkozol, illetve azt is észrevehetted volna már, hogy a legkülönbözőbb férfiak vannak párkapcsolatban ill. házasságban, és nincs mindegyik kigyúrva. Ebből kikövetkeztethetted volna, hogy nem a gyúráson áll vagy bukik az ismerkedés sikere.

Ha neked jólesik a gyúrás, akkor csináljad, ne itt vergődj. Az biztos, hogy lefoglalod magad valamivel, boldogsághormont termelsz közben, meg növelheted az önbizalmadat. Láthatóan abból nincs sok neked, szóval biztos előnyödre válna.

febr. 17. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!