Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők és vagy lányok. Ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és vagy lányok. Ismerkedés közben kiderül, hogy a srácnak/fickónak/férfinak - ki minek tartja magát - előző párja 15 évvel idősebb volt, hogyan viszonyulnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Nem egy futókalandról volt szó, évekig együtt éltek. A férfi 20-as évei elején ismerte meg a nőt.

Változtatna valamit a véleményeteken, ha kiderül, hogy a nőtől még gyermeke is van?

Leginkább 20-30-as korosztály véleménye érdekelne, de persze szívesen veszem bárkinek a normális hangvételű, kifejtett véleményét.

2022. aug. 22. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Férfiként válaszolok.

30-35 éves koromig, kizárólag a 10-20 évvel idősebb nők izgattak.

Most, 40 elmúltával, már mindenevő lettem. 14-től, 60-ig bármit elfogyasztok.

2022. aug. 22. 11:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, hány éves volt a párja, ha 18 feletti, de a gyerek kizáró ok.
2022. aug. 22. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
A gyerek kizáró ok nálam.
2022. aug. 22. 11:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Eddig úgy tekintem, hogy 3-ból 1 válasz jött, mert 1-es férfi és mi a fenét keres 14 éves lányok között? Beteg egy ember.

2-es nem fejtette ki annyira, de legalább a kérdés mindkét oldalát megválaszolta röviden.

3-as csak oda fosott valamit.

Aki hasonló válasszal tud élni, hogy kizáró ok a gyerek, mert kizáró ok és értelmes indokot nem tud hozzáfűzni az kérem ne szaporítsa tovább ezeket a válaszokat.

Ráadásul a 3-as a kérdés első felére nem is reagált, a 2-es legalább vette a fáradtságot, hogy leírja, hogy anélkül mit gondolna. Legalább olvasd el és adj egy teljes értékű választ.

2022. aug. 22. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Az sem érdekel, ha előttem egy 60 évessel volt, de a gyerek nálam is kizáró ok. 26 éves vagyok, nincs még gyerekem, a páromnak is csak tőlem legyen.
2022. aug. 22. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, tényleg nem értem, ezt hogy lehet hosszabban kifejteni.
2022. aug. 22. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Az nem zavarna, ha idősebb volt a párja. Nem sok közöm van hozzá, egyrészt, másrészt meg egy 15 évvel idősebb nővel szemben kevesebb okom van féltékenykedni, akármilyen jól is tartja magát.

A gyerek az necces. Nekem is van 2, szóval eléggé képmutató lenne azt mondani, hogy instant kizáró ok, ugyanakkor azt igenis figyelembe venném, hogy milyen apja annak a gyereknek, mennyire vesz részt az életében, és milyen maradt a kapcsolata a gyerek anyjával a szakítás után, stb. Ha azt látom, hogy kb csak az alap minimumot teljesíti, kéthetente kényszerből elviszi magához és igyekszik kibújni a gyerektartási közelezettségek alól amennyire lehet, a volt párjával meg nem képes az intelligens kommunikációra, akkor azért lehet, hogy én is azt mondanám, hogy ez így nem pálya. Viszont a másik véglet, amikor az ex a mindennapi életünk része, meg a gyerek is folyton ott van és elkényezteti és így akarja valahogy pótolni az apai jelenlétét, azt sem tudnám feltétlenül támogatni. Szóval érted, nem mindegy, mit hoz a csomagban, na.

2022. aug. 22. 13:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Az előző partner kiléte és kora engem nem zavar semmilyen módon, amíg nem arról van szó, hogy kislányokat hülyít szexért.

Nekem az előző kapcsolatához nincs közöm.

A gyerek viszont kizáró ok. Egyrészt, nekem még nincs, másrészt egy ilyen helyzetben én mindig második lennék, ami teljesen jogos, csak nekem nem opció. Ahogy a későbbi gyerekek is osztoznak majd az időn, figyelmen, pénzen a korábbi kapcsolatból származó utóddal. Emellett egy nem saját gyerek csak konfliktus forrás. Ne neveld, nem a tiéd, de azért istápold, szeresd, alakítsd úgy a programot, hogy neki is jó legyen és alkalmazkodj hozzá mindenben. Más kisállatát se fogadom el, ha nem szólhatok rá és nem alakíthatok ki szabályokat, határokat vele szemben. Nem, hogy más gyerekét. És akkor az anyával való kapcsolat még fel sem merült, aki sok esetben apuka, és/vagy az új nő ellen nevel, uszít.

Nem tudna annyit adni egy ilyen kapcsolat, ami ellensúlyozza a velejáró negatívumokat.

2022. aug. 22. 13:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt letojom, hogy hány éves volt a párja, amíg nem tinédzser és az alatt volt... az már zavarna, ha ilyen fontos téma, hogy van-e gyereke, később derül az ismerkedés közben és nem első randin.
2022. aug. 24. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!