Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más nő is jobban örülne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is jobban örülne egy magy adag sült krumplinak, vagy grill csirkének egy csokor rózsa helyett?

Figyelt kérdés

Kb. árban ugyanannyi, de legalább nem dobjuk ki a kukába, nincs pazarlás, meg kreatív is. Ti mit gondoltok?

[link]

tegnap 21:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Igazi xarevő vagy.
tegnap 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Hát a virágot klisésnek tartom. És inkább abból is cserepeset kapnék szívesebben.

De amúgy valami kreatívnak jobban örülök például ha készít valamit vagy kitalál egy programot aminek tudja, hogy örülnék és ő is szeretné.

De az ha törődik, figyjel az minden szál virágnál többet ér.

Nem kell penzes program se. Sőt kimozdulni se nagyon muszáj bár azért kint több lehetőség van mint otthon.

Csak látszódjon, hogy ő is szereti az együtt töltött időt.

tegnap 23:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már inkább rendeljen egy pizzát, azt jobban szeretem.
ma 00:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vicces, viszont se a krumpli, se a csirke nem jó hidegen, szóval nem biztos hogy ez egy működőképes ötlet.
ma 01:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kajafizetést és virágot sem vártam el soha, de mondjuk egy ilyen poénos csokor jó időben egy parkban egy padon piknikelve, együtt elfogyasztva emlékezetes és vidám gesztus lehet.
ma 06:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Inkább menü vmi kifőzdében ha éhes vagyok.
ma 06:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a vágott virágot, viszont a sültcsirkét és a krumplit igen, szóval én örülnék neki.
ma 07:29
 18/18 anonim ***** válasza:

A tulipant szeretem.

Egy csokor rózsa legalább tíz ezer forint,nem hiszem,hogy a csirke annyi lenne.Esetleg a piacos házi.Szeretek enni,akkor legyen egyszerre a kettő.

ma 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!