Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek illik ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek illik ilyen helyzetben vörös rózsacsokrot adni?

Figyelt kérdés
Az anyósom megismerkedett egy hapsival, és az első randijukon a saját lakásán vendégelte meg, mivel messziről utazott ide. A hapsi egy csomó ajándékkal érkezett (első randira) és a páromnak is vett mindenféle dolgot, köztük egy csokor vörös rózsát neki is és az anyósomnak is. Én úgy vélem, hogy csak egy párkapcsolatban illik vörös rózsát adni, mivel az a szerelmet, a mély érzéseket jelképezni. Meg is jegyeztem a páromnak, hogy a faszi egy kicsit eltévesztette a házszámot, az udvaroltnak kellett volna szánni azt a rózsacsokrot. Ti mit gondoltok erről?

2022. máj. 8. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek veled. Ezzel a sok ajándékkal az első randin (ráadásul nem is csak a kiszemeltnek...) nagyon kompenzálni akart valamit... Vagy nagyot akart villantani az anyósnak, hogy ő mekkora gavallér, de kicsit elbaltázta a módszert.

Ha ezen kívül egyébként rendes pasi, akkor viszont csak emiatt nem skatulyáznám be.

2022. máj. 8. 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó benyomást akart kelteni, mai világban ez túl soknak tűnik, de nem látok benne rosszat.Ne foglalkozz vele.
2022. máj. 8. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki tart ilyen szokásokat, attól, hogy nálad (gondolom a családodban) ez alapvető információ, még nem mindenki tudja/tartja. Én huszonéves nőként is vettem már idősebb nő ismerősnek vörös rózsát ajándékba, mert bementem a virágboltba és épp az tetszett meg. Szerintem nem kell túlgondolni, a csávó valószínűleg csak kedves akart lenni és jó benyomást szeretett volna kelteni.
2022. máj. 8. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak nem foglalkozott vele.

Egy voros helyett rendelt kettot es jonapot.

2022. máj. 8. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

*A sok ajandekkal az volt csak komoenzalva hogy egy nő vendegeli meg őt es nem ő a ferfi így.

Szerintem korrekt higy nem ingyenenni ment.

2022. máj. 8. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak jó benyomást akart kelteni, arról meg valószínűleg fogalma sincs, hogy mit jelképez a vörös rózsa, csak elvett két csokrot és nem foglalkozott vele. Nyilván nem ezzel akarja lecsapni a párodat a kezedről, szerintem felesleges ezen kiakadni. Csak kedves akart lenni, hogy neki is vitt valamit, nem akart rosszat.
2022. máj. 8. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, hogy "túltolta" egy kicsit, de egyrészt lehet, hogy alapból ilyen bőkezű típus, másrészt igyekezett jó benyomást tenni, harmadrészt valószínűleg viszonozni szerette volna a meghívást, mivel gondolom, az anyósod főzött, komolyabban készült valamivel, odatette magát.

Jól sejtem, hogy neked talán azért nem igazán tetszik, hogy a párod is kapott egy rózsacsokrot, mert te nem feltétlenül szoktad így meglepni különösebb alkalom nélkül, vagy esetleg ünnepnapokon sem, most meg egy számára ismeretlen férfi ilyen gavallér volt vele, bármi is volt a szándéka ezzel?

A volt párom is érezte már elég kellemetlenül magát, amikor elfeledkezett a névnapomról, és arra jött haza este, hogy több szál rózsa, más virág és virágcsokor is van vázákban az asztalon, meg új virágzó cserepes virág is, amiket férfi ismerősöktől, férfi kollégáktól kaptam aznap.

2022. máj. 8. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem érdekelnek szerintem már az ilyen régi hagyományok. Virág, virág, aztán jónapot, egyet úgyis vett volna, mivel tudta, hogy van még egy nő a háznál vett kettőt.
2022. máj. 8. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlreagálod, nincs jelentősége a dolognak.Jófej akart lenni és ennyi...
2022. máj. 8. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!