Egy ekkora vörös rózsacsokor kb mennyibe kerülhet?
Figyelt kérdés
Remélem valamennyire megállapítható, viszonyítás képpen csatoltam a képet.
Nem Budapesten élek hanem egy kisebb városban.
Csak gondoltam ha van itt olyan aki ért hozzá, leírhatná hogy hogyan készüljek ha egy ilyet szeretnék vásárolni.
Általában a virágboltokban kell előre jelezni, ha pl következő hétre nekem kellene ennyi rózsa?
Barátnőm születésnapjára lesz egyébként
2019. márc. 10. 11:29
1/4 anonim válasza:
Ez a középső méret, 14e. A képen, amit linkeltél kb 100 szálas csokor van, meg ha nagykertől szerezte is be minimum 50e. Bár ez a Berki csokra a feleségének nőnapra, esélyes higy nem nagykerből szerezte, így 100korul is lehet. A barátnődnek vegyél egy szálat, vagy annyit, ahány éves, az se lesz olcso
2/4 anonim válasza:
Es igen, előre kell jelezni, de nem egybeértél, ahnem minimum 2vel elottw
4/4 anonim válasza:
Ennyi pénzből onkább valami maradandót vegyél. Ez 1 het es a kukaban végzi. Gyönyörű, imádom a virágokat, de pénzkidobásnak gondolok 40-50 ezret kiadni egy csokorért. Annyiba biztos belekerülne. Szerintem 10 ezerből is gyönyörű csokrot tudsz csináltatni, a többiből meg vegyél valami ékszert. En annak személy szerint 100x jobban örülnék. Volt leszárítva rózsacsokrom, de pár hónap után az is megcsunyult. Szóval nem egy maradandó ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!