Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szégyellem magam, még csajjal sem merek dumálni!?
Az a bajom, hogy nem vagyok elégedett a fogaimmal. Minden nap mosom, minden nap veszek egy csomag rágót. A számat sem merem kinyitni, amikor egy csajjal dumálok. :(
Félre ne értsetek, nincsenek fekete lyukas fogaim meg, semmi elszíneződés sincs rajtuk.
Csak ez zavar.
Van egy srác az osztályban 19 éves, nagy kiálló sárga lófogai vannak, a szemfoga mögött még ott van a tejfoga, és ott ölelgeti szünetben a jobbnál jobb csajokat.
Én meg azon szégyenkezem, hogy befelé áll az aló alulsó fogam, annyira nem feltűnő, de még is szégyellem.
Mennyire gáz ez?
Amúgy igaz, tényleg 19 éves azaz a srác, elég sokszor bukott, de amúgy nem buta vagy ilyesmi, vagyis értelmesnek látszik, de a fogai, szvsz, még is a lányokat vonzza.
És senki ne mondja azt, hogy a külső nem számít!
15 éves fiú
fiúsrác, hidd el, nem a fogadat nézzük :P..
Viszont a nyusziság már nagyobb hátrány
18L
szijja nem az a lényeg hogy álnak a fogaid mert a pasik nem azt nézik szerintem de szerintem ha mosod meg minden akkor nincs gond ha egy pasival beszélgetsz akkornem a fogaidat nézi hanem a szemedet emélem tudtam segiteni
14L
bocsika ezt nem neked akartam irni de amugy ne foglalkozz vele mindenkinek van egy kis hibája amugy a tiedét észre sem lehet venni meg ha annyira zavar beszélj egy fog orvossal hogy mit lehetne vele tenni
nem a fog számit egy kapcsinál
a lányok nem azt fogják majd nézni
szijja puszi
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!