Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim! Ti adnátok esélyt ennek a férfinak?
Első randi után - ami érzékelésem szerint jól sikerült, és csókkal zárult, öt napra rá írt, h találkozna újra. Addig semmi, egy üzenetet sem kaptam. Nektek ez beleférne? Lehetnek komolyak a szándékai?
(Középkorúak vagyunk)
Te is írhattál volna neki.
Nekem ez így rendben lenne.
Mondjuk én tuti nem bírnám ki, hogy 5 napig nem írok neki egy jól sikerült randi után, UGYANAKKOR ha ő kibírta, akkor úgy venném, hogy neki mégsem volt olyan jól sikerült.
Lehet, hogy elmennék még egy randira, de akkor meg is beszélném vele, hogy nekem ez nem pálya. Mert nekem tényleg nem pálya az 5 napos rádiószünet. Bocs, ha neki ez az alap, meg ő ennyire "elfoglalt", akkor nem egymást keressük.
De ez persze én vagyok.
Simán lehet, hogy egymás írására vártatok.
A férfi is ugyanúgy igényli a figyelmet, kezdeményezést, hogy érezze az érdeklődést. Ez ilyen.
Te is írhattál volna.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!