Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőtársaim! Ti adnátok esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim! Ti adnátok esélyt ennek a férfinak?

Figyelt kérdés

Első randi után - ami érzékelésem szerint jól sikerült, és csókkal zárult, öt napra rá írt, h találkozna újra. Addig semmi, egy üzenetet sem kaptam. Nektek ez beleférne? Lehetnek komolyak a szándékai?

(Középkorúak vagyunk)

tegnap 10:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Te is írhattál volna neki.

Nekem ez így rendben lenne.

tegnap 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk én tuti nem bírnám ki, hogy 5 napig nem írok neki egy jól sikerült randi után, UGYANAKKOR ha ő kibírta, akkor úgy venném, hogy neki mégsem volt olyan jól sikerült.

Lehet, hogy elmennék még egy randira, de akkor meg is beszélném vele, hogy nekem ez nem pálya. Mert nekem tényleg nem pálya az 5 napos rádiószünet. Bocs, ha neki ez az alap, meg ő ennyire "elfoglalt", akkor nem egymást keressük.

De ez persze én vagyok.

tegnap 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
Miért van lepontozva az aki azt írja,hogy a kérdező is írhatott volna? Nem azt mondom,hogy a pasi ne csináljon semmit és a nő szedje fel de azért nem lehet elvárni,hogy csak mi dolgozzunk egy esetleges kapcsolatért. Szerintem ez az egyik dolog ami megkülönbözteti a nőt a butus kislánytól(agyilag nem pedig életkor szerint értem..)
tegnap 15:27
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

Simán lehet, hogy egymás írására vártatok.

A férfi is ugyanúgy igényli a figyelmet, kezdeményezést, hogy érezze az érdeklődést. Ez ilyen.

Te is írhattál volna.

N

tegnap 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem off lenne.
ma 01:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!