Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt költsön egy férfi a nőre a kapcsolat elején? Mi a normális, elfogadott?
Nem azt mondjak " a férfi hordozza a nőt a tenyeren ".
Na de akkor ne szurja ki a szemem egy bonbonnal, amíg en fozok neki minden nap. Nemde ?
Kezdjük ott, hogy randizás alatt senki se talizik napi szinten. Másrészt a kérdező nem(csak) neki főz hanem saját magának (is). Tehát hiába akarja előadni veled együtt #5&7, hogy a csávó milyen rohadék, mennyire manipulálja, sőt zsarolja enyhén amikor a kérdező ÖNSZÁNTÁBÓL még a sz@ros hátsóját is fényesre ny@lná mert olyan lábtörlő. Harmadrészt ha a férfi azt hiszi, hogy teljesen oké a helyzet akkor még egy mukkot se fog szólni úgyhogy a kérdező ne csak sz*pásra használja a száját hanem mondja meg, hogy vége, vagy főzzön neki ő, süssennek sütit együtt.
Hát én nem főznék.
Még a férjemnek se.
Egyszer ő egyszer én.
Nem kizárólag én. Mi vagyok én cseléd?
Nem akarok bevágódni senkinél, nem akarom meghódítani.
Tegyen ő dolgokat, főzzön, süssön ő nekem, vigyen programokra ő engem.
Én nem tennék semmit egy farokért.
Ha az én pncimat akarja, akkor udvarolni fog!
"Költsön sokat. Elvégre ő akar valamit vagy nem?"
Vegye meg a puncit, amit akar, ugye? Aztán meg megy a felháborodás, ha az ilyen nőket ribinek nézik...
17
Ha nem ilyen, akkor is ribinek nézik, csak ingyen ribinek.
"Elvégre ő akar valamit vagy nem?"
Nem. A nő akar valamit. Tehát költsön az sokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!