Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm? 15F
Figyelt kérdés
15F
Mindenhol azt olvasom, hogy a lányoknak rossz fiuk kellenek. Nahát én buliban piálok, mint állat, cigizek. Mindent bevállalok, még olyat is amit a többi haverom nem mer bevállalni. A haverjaim is jófejek, nem balf*szok. Verekedni nem nagyon szoktam, de régebben verekedtem is. Be merek szólni akárkinek. Szóval nem értem, hogy miért nincs barátnőm, pedig más haveromnak volt már barátnője, pedig nem vagyok balf*szabb náluk. És ezt nem azért irtam, hogy dicsekedjek, hanem hogy segitsetek. És egyébként szeretnék már valakit.
Hát nem tudom miért ne néznék ki jól. Magas vagyok, nem vagyok túl elhizott sem. Kék szemem van, úgy zselézem a hajam ahogy a faszagyerekek, szóval nem hiszem, hogy a külsőm nagyon hátrányos lenne.
2010. nov. 7. 20:46
12/28 anonim válasza:
én rossz fiúnak kinéző jó fiú vagyok igaz régebben pár évvel ezelőtt voltak érdekes dolgaim... alkalmanként társaságban dohányzok és ugyanígy vagyok az alkohollal is a drogokhoz meg már hozzá sem nyúlok. Mégis mindenki még a családomon belül is páran azt hiszik hogy dealer vagyok vagy gengszter... 182cm 80kg kopasz kisportolt és a fejem se túl bizalomgerjesztő... a jol szituált emberek általában átmennek a járda túlsó oldalára amikor szembe jönnek velem... néha ez elég rossz érzés de a nők pont ezt szeretik bennem legyen akár 18 éves vagy 40 ez van :D
2010. nov. 7. 21:09
13/28 anonim válasza:
Azért mert buta, igénytelen kisfiú vagy, akinek nincs igazi jelleme :)
2010. nov. 7. 23:08
14/28 anonim válasza:
Mert a csajok aztnézik hogy egy nagyképű kö**ög vagy..azért mert iszol,cigizel nem attól leszel a nagyfiú..sok csaj bírja inkább a laza,kedves,jófej,törödő,normális csávókat..
2010. nov. 8. 00:10
15/28 anonim válasza:
Utolsó, ez pont fordítva van! De nem is ez a legfontosabb a lányoknak, hanem a külső.
2010. nov. 8. 08:14
16/28 anonim válasza:
Már leírták a választ. Egy nagyképü nemtörödöm barom vagy aki csak másokat utánoz és menönek akar tünni. Csak az agyatlan ribancoknak jön be ez a stílus.
Add önmagad, akkor több esélyed lesz.
Ui: Ja és büdös a szád a piától, cigitöl.
16/L
2010. nov. 8. 13:40
17/28 anonim válasza:
Utolsó igazad van...
Meg személyes tapasztalat mikor szivtam Én is meg ittam nem volt csajom..abbahagytam lenyugiztam lett kettő is :)
2010. nov. 8. 13:46
18/28 anonim válasza:
sosem cigiztem, inni is csak mértékkel ittam... mégsem volt csajom :|
2010. nov. 8. 14:11
19/28 anonim válasza:
hát, szerintem nem kell egy srácnak úgy kinéznie hogy minden nőnemű megforduljon utána az utcán, baromkodni is lehet...de emellett felnőttként kell kezelni a dolgokat, a csajok attól nem hullanak az öledbe hogy tahó vagy, tróger, buta és bunkó. a nő vagy azért áll össze egy férfival mert a pasinak van pénze, vagy igazán szeretik egymást (vagy azt hiszik, aztán 1 hét mulva szakítanak:D) amúgy meg nem vagy elkésve...az én első barátom 18 éves volt amikor összejött velem, első kapcsolata volt minkettőnknek, majdnem 2 évig együtt is voltunk (hozzá kell tennem hogy 4 év van köztünk). ha elfogadsz egy tanácsot ne kezdj hülye kis r*ingyókkal, keress valami normális lányt! a komoly kapcsolat komollyá is tesz, szóval nagyon is megéri (: 18/l
2010. nov. 14. 12:06
20/28 anonim válasza:
Mert szánalom, hogy te ezt tartod fontosnak, hogy igyál és cigizzél, meg mindenféle hülyeséget megtegyél -.-" más életcélod nincs?! a mai raj fiúk döntő többségébe bele tartozol, szóval talán ez lehet az oka -.-"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!