Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szláv lányok a legszebbek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szláv lányok a legszebbek?

Figyelt kérdés

Nekem a szláv külsejű lányok a legszebbek.

Ukránok a legszebbek

Oroszok,Lengyelek is Gyönyörűek

Talán a Csehek és Szlovákok már nem annyira.

jan. 19. 02:47
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Jajjmár, hány kérdést teszel még fel ezzel kapcsolatban?

NEKED ők a legszebbek. MEGÉRTETTÜK!!

jan. 19. 02:50
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
Milyenek az agyban? Lenyelik egyaltalan?
jan. 19. 05:20
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Te vagy az, aki az ukrán lányokat szépezte egy másik témában? Így jelzem, nem egyformák az ukránok sem. Voltak ukrajnai kollégáim, mind a kettő sötét hajú volt, nem a - gondolom általad idealizált - szőke. És arc szerkezetre eltérőek voltak. Csak hogy tudd, az ukránok szeretnek plasztikáztatni.
jan. 19. 09:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
És a magyarnál is nagyobb aranyásók, óvakodj tőlük, sz.rt sem ér hogy szépek
jan. 19. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Kollégiumban a szomszéd szobában volt két ukrán lány. Azoknál igénytelenebbet keveset láttam.. Szóval kár általánosítani, hogy hol a legszebbek.

Nem mellesleg ilyen, hogy "szláv" lányok, ez azért elég tág kategória. Egy lengyel lány általában teljesen más küllemre, vonásaiban mint mondjuk egy macedón vagy bolgár... Ugyanígy pl az oroszok vonásai teljesen mások, mint mondjuk egy horváté.

jan. 19. 12:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lengyel nőknek nagy az orruk, érdekes arcvonásaik vannak szerintem nem szépek.
jan. 19. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
2/5 "egyáltalán lenyelik?" A szlávokról azt tartják, hogy ott a nők még nők, a férfiak meg férfiak. Nekem egy ukrán fiúval volt kapcsolatom egy év. Nem oráloztunk. Ő nem említette, én meg alapból nem vagyok oda érte. Lehet ők még szeretkezéskor a nemi szerveket részesítik előnyben.
jan. 19. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
A szláv vonások nem szépek. Erős állkapocs, nagy orr, vékony száj..
jan. 19. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet egy nagy létszámú népességre elmondani, hogy ilyenek vagy olyanok. Nem minden egyén ugyanolyan. Akadnak szépek és nem szépek is.
jan. 19. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!