Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek velem abban,hogy az ukrán lányok szebbek,mint a magyar lányok?
En kijelenteném hogy bizony szebbek átlagban. Vannak ukrán lány ismerőseim facebookon, ők is nagyon csinosak.
A magyar lányok arcvonásai másabbak, nem szlávosak annyira de miert nem?
30 hiába magyaráznám, úgysem fognátok fel
Ilyen nőt eletetekben élőben max messziről láthattok 1x 2x véletlenül.
De persze nem tetszik 😂😂
A 10/10es szépség meg még mindig nem szubjektív.
Úgy érzem, eljutottunk oda, hogy valamelyik nagyeszű 2-3 csillagos bedobja:
"Ennnnek a nőnek csak alába nyomát csókolgathatnátok, ti gyk-s incelek" - idézet vége, majd köpőcsészéért nyúl.
31
Lehet, neked valamiért nagyon bejön ez a nő, de másoknak nem. SOk sokkal szebb nőt is látni. Élőben. Nem agyon retusálva.
35 jaj igen tudom
Szolnokon ahol felnőttel, a mamád szomszédjának az unokája 100x szebb volt mint ez a nő, aki a külsejének köszönhetően lett nemzetközi modell plusz luxuskva 😂😂
Nektek túl sok amit írtam
Nonstop linkelik be ide az 5/10-es meg max 6/10es semmi nőket hogy jujj “hány milliót kell keresnem egy ilyen nohoz?”
Aztán jön a válasz hogy fu ehhez 3 Milla havonta teso meg 5 nyaralás egy évben.
Erre belinkelek egy ilyen nőt aki valóban már befekudt több milliárdosnak is, erre írják itt hogy nem tetszik, nem is jó 😂😂
Nevetséges
Te meg azt nem érted édesem, hogy a szépség nem szubjektív
Az látja meg hogy ki a kiemelkedő akinek van ehhez érzéke.
És nem bírsz leállni, csakhogy bizonygathasd hogy neked megvolt már Marika aki sokkal szebb volt mint egy 10/10es arcú nő.
Húha, már ott tartunk, hogy csak a kiemelkedő emberek láthatják meg az igazán szépet :D
Édesdrágaegyetlenem :D
Nekem ez a nő nem 10/10, akárhanyszor leírhatod, nem és nem lesz az!! :D úristen, olyan jót nevetek rajtad :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!