Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetértetek velem abban,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek velem abban,hogy az ukrán lányok szebbek,mint a magyar lányok?

Figyelt kérdés

En kijelenteném hogy bizony szebbek átlagban. Vannak ukrán lány ismerőseim facebookon, ők is nagyon csinosak.

A magyar lányok arcvonásai másabbak, nem szlávosak annyira de miert nem?

tegnap 23:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek az a szép, amit ő maga annak akar látni.
tegnap 23:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ő arcukat nem a mesterséges intelligencia hozta létre, hogy kamu profillal vadásszanak balekokra. 😁
tegnap 23:33
 3/19 Noren1989 ***** válasza:
100%

Akad köztük szép, igen.

Összességében nem tudnék nyilatkozni egyértelműen.

tegnap 23:36
 4/19 anonim ***** válasza:
76%
Csak nagyobb aranyásók még a magyaroknál is!
tegnap 23:38
 5/19 anonim ***** válasza:
85%

És ez miben releváns?

Ez valami verseny a nemzetek között?

Meg miért kellene, hogy a magyar nőknek szlávos arcvonásaik legyenek? A magyarok sok néppel keveredtek, mi nem vagyunk kimondottan szlávok...

A kérdés nagyon buta, de kíváncsi lennék, ha én kiírnék egy kérdést, hogy az olasz pasik sokkal jobbak, mint a magyarok, mit kapnék érte :D el lennék átkozva.

De egyébként nekem eszembe sem jutna erről kérdést írni, de én nem is vagyok férfi, tehát nem folyton az emberek külsején vergődöm.

tegnap 23:42
 6/19 anonim ***** válasza:
71%
A magyar férfiak meg miért nem Cavill-esek állban?
tegnap 23:52
 7/19 anonim ***** válasza:
84%

Kérdezőnk szerintem soha nem látott élőben ukrán nőt, csak az agyonsminkelt, agyonfilterezett instacsajokat.

Mondjuk nekem nem baj, hogy rájuk gerjed, találjon egyet magának, aztán megnézném a fejét, mikor meglátja smink és filter nélkül. 😅

tegnap 23:53
 8/19 anonim ***** válasza:
76%

Meg fenékben! 😍

tegnap 23:54
 9/19 anonim ***** válasza:
51%

A smink és filter egy dolog, a plasztikai sebész is csodákat tud művelni. Meg a sminktetoválás, póthaj, stb, ezeket nem viszi le a zuhany (jobb esetben ugyebár...)

Az mekkora meglepetés, mikor megnézik a gyerekkori fotóit, és rájönnek, hogy szegény közös gyerek bizony ezeket a géneket fogja örökölni. 😂 Már ha egyáltalán, mert előbb jut be a csaj a pénztárcába, mint ezek a bugyijukba.

tegnap 23:58
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak jobban kirakják, amijük van, hogy tehetős férjet fogjanak maguknak.
ma 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!