Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek velem abban,hogy az ukrán lányok szebbek,mint a magyar lányok?
En kijelenteném hogy bizony szebbek átlagban. Vannak ukrán lány ismerőseim facebookon, ők is nagyon csinosak.
A magyar lányok arcvonásai másabbak, nem szlávosak annyira de miert nem?
Akad köztük szép, igen.
Összességében nem tudnék nyilatkozni egyértelműen.
És ez miben releváns?
Ez valami verseny a nemzetek között?
Meg miért kellene, hogy a magyar nőknek szlávos arcvonásaik legyenek? A magyarok sok néppel keveredtek, mi nem vagyunk kimondottan szlávok...
A kérdés nagyon buta, de kíváncsi lennék, ha én kiírnék egy kérdést, hogy az olasz pasik sokkal jobbak, mint a magyarok, mit kapnék érte :D el lennék átkozva.
De egyébként nekem eszembe sem jutna erről kérdést írni, de én nem is vagyok férfi, tehát nem folyton az emberek külsején vergődöm.
Kérdezőnk szerintem soha nem látott élőben ukrán nőt, csak az agyonsminkelt, agyonfilterezett instacsajokat.
Mondjuk nekem nem baj, hogy rájuk gerjed, találjon egyet magának, aztán megnézném a fejét, mikor meglátja smink és filter nélkül. 😅
A smink és filter egy dolog, a plasztikai sebész is csodákat tud művelni. Meg a sminktetoválás, póthaj, stb, ezeket nem viszi le a zuhany (jobb esetben ugyebár...)
Az mekkora meglepetés, mikor megnézik a gyerekkori fotóit, és rájönnek, hogy szegény közös gyerek bizony ezeket a géneket fogja örökölni. 😂 Már ha egyáltalán, mert előbb jut be a csaj a pénztárcába, mint ezek a bugyijukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!