Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértetek velem abban,hogy az ukrán lányok szebbek,mint a magyar lányok?
Figyelt kérdés
En kijelenteném hogy bizony szebbek átlagban. Vannak ukrán lány ismerőseim facebookon, ők is nagyon csinosak.
A magyar lányok arcvonásai másabbak, nem szlávosak annyira de miert nem?
jan. 18. 23:22
11/44 anonim válasza:
"nem szlávosak annyira de miert nem?"
Mert nem vagyunk szlavok? Csak egy tipp.
12/44 anonim válasza:
A szlávos vonások amúgy is proli parasztosak.
13/44 anonim válasza:
Mert itt a rez boru torokok voltak es ezert inkabb ilyen chigany vagy aazsiai arcok vannak.
14/44 anonim válasza:
Amúgy is cigányosodnak el nagyon a magyar nők
15/44 anonim válasza:
Torok minden harmadik magyar emberben van..
16/44 anonim válasza:
Úgy értem proli tetovált, műszemöldökös már egy csomó nő, meg sok a szőkére festett cigány, meg néger kisbabákról raknak ki képet.
17/44 anonim válasza:
Nekem a szlávos vonások azok, mint mikor a Shrek emberré változik a második részben. Nem helyes, nyugatiasak a vonásai, hanem ilyen Tesco parkolóban cigiző "gyágectziiii" férfigyerek. A nők ugyanilyenek. Van valami "erőszakos" az arcukban. Könyvben olvastam ezt a leírást, hogy erőszakos állkapcsa van, és remekül leírja.
18/44 anonim válasza:
A fel verek szepek akik szlovak hatarmenten elnek de magyarok is.. az ukranok meg oroszok igazabol nincs koztuk kulonbbseg.. van sok szep orosz no , feher selymes bor szokes barna haj. Magyar nok itthon meg szet szolizva meg vagy 300-400 eve keveredtek a torokokkel , indiaiakkal , szerbekkel, horvat ciganyokkal tehat itt echte magyar nincs regota , csak par begyoposodott fuhrer hivo agyszulemenye.
19/44 anonim válasza:
Tetszik ez a "keveredtek". Megerőszakolták a női felmenőinket.
20/44 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy az egyik nemzet szebb mint a másik... már annyiszor le lett írva
De valóban Ukrajnában sok a nagyon szép nő és nyilván szlávosabbak mivel onnan ered a tipik szláv arc, de ez valamikor már túl sok és ufó fejük lesz
Itthon lágyabb szlávos vonások vannak.
Szerintem ez a legszebb szláv típus. De sajnos ő is csak egy buta kva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!