Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek? Választanál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Választanál társadnak egy olyan középkorú nőt, akinek még sosem volt komoly párkapcsolata?

Figyelt kérdés

ma 17:34
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
11 szavazat
 1/6 anonim válasza:
100%
SOHA!!!
ma 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Mire gondolsz 1-es válaszoló? Szerinted nem tudna alkalmazkodni egy férfihoz egyáltalán? Vagy miért?
ma 17:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm külön is, aki röviden ki is fejti a véleményét:)
ma 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok és pl nem jönnék össze olyan férfivel, akinek még nem volt komoly kapcsolata. Ha 40 körül sose volt még neki, akkor úgy gondolom ott valami hiba lehet. Nem szeretnék csalódásokat átélni ilyen ember mellett. Vannak ilyen ismerőseim, egyszerűen nem tudnak megfelelően kommunikálni egy nővel, plusz önbizalom hiány, bunkóság, stb..
ma 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Teljes mértékben igen, mert nekem sosem volt még kapcsolatom, még futó sem, így jó lenne a dolog.
ma 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Kizárt. Nagyjából van elképzelésem arról, hogy milyen lehet egy ilyen nő. Ismerek egy csajt, aki közel 30 éves, és feltehetően senkije sem volt még. Ő "jó" útom halad afelé, hogy 40 évesen is szűz/tapasztalatlan legyen.
ma 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!