Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha egy nőnek nagy az orra?

Figyelt kérdés

Tegyuk fel,normális a teste de a feje Kb Rubint Réka, nagy orr ,vékony haj.

Ilyen esetben számotokra kizárt egy komoly kapcsolat ,max szex ?

Őszintén!

jan. 14. 22:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%
Volt munkatársam, akinek ilyen orra volt és nem volt gond, tetszett.
jan. 15. 07:14
 12/29 anonim ***** válasza:
25%
Megint álmodik az incelünk, hogy majd valakivel szexelhet? Vagy csak nagyon ráér egy 10 éves szintjén megrekedt Gy.K.-s?
jan. 15. 07:19
 13/29 anonim ***** válasza:
Semennyire. A testi hibák csak férfiak esetében számítanak kizáró oknak. Ha egy nő normális és értelmes, akkor alig győzi levakarni magáról a férfiakat, akárhogy is néz ki. Ha nem az, akkor meg legfeljebb szexre kell mindenkinek, akárhogy is néz ki.
jan. 15. 08:09
 14/29 A kérdező kommentje:

12, nő vagyok , 5 éve egyedül és azt hiszem az orrom miatt.

Privatot nem kérek.

jan. 15. 08:12
 15/29 anonim ***** válasza:
30%
Nem az orrod, hanem a személyiséged, esetleg az irreális igényeid miatt.
jan. 15. 08:14
 16/29 A kérdező kommentje:

Na akkor elmondom mi a helyzet.

Ha egy férfinak nagy a ....., viszont csunya a teste és a feje ,akkor tuti nem jut szexhez.

Ha egy nőnek normális/jó a teste de csunya a feje ,vagy például van rajta valami nagyon csunya ( az én esetemben az orrom ) akkor az a férfiaknak annyira zavaró a mai világban, annyira férfias, csunya, hogy maximum párszor lefekszenek velem de senki nem vállal fel,senki nem marad velem.

Mert nem a testem vagy a mellem az amit reggel először meglat hanem az arcom és a nagy orrom.

Egy nagy orr egy nőnek nem előnyös, férfias, karakteres ezt ne vitatjuk.

Képzeljétek el Bódi Szilvit Rubint Réka orrával. Na ugye ..... már annyira nem szép.

De ez most hülye példa volt mert nekem sem a szemem sem az arcom sem q testem nem annyira szép mint nekik. Kb rubint Réka fejem van + átlag test és ez - hacsak nem vagy milliomos - igenis csúnyának számít és a férfiak nem maradnak mellettem.

jan. 15. 08:52
 17/29 anonim ***** válasza:
Erről beszéltem. Aki nem normális és értelmes, az legfeljebb szexre kell a férfiaknak. Veletek ellentétben nekünk a személyiség is számít.
jan. 15. 08:55
 18/29 anonim ***** válasza:

Nem bántólag csak megjegyzésként: ha ennyire zavaró a kapcsolatban az orrod, nem gondolkoztál még pici korrekciós beavatkozáson?

Persze csak ha ettől nő az önbecsülésed...és nem csak szexet szeretnél

jan. 15. 09:05
 19/29 A kérdező kommentje:
18, de igen.csak sajnos nincs 1.5 Millio forintom uj orra.
jan. 15. 09:34
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy az orrom mégis szoktam tetszeni.
jan. 15. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!