Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az idősebb pasik szimplán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb pasik szimplán igénytelenek?

Figyelt kérdés
Randizgatok pár hete egy tőlem 21 évvel idősebb pasival.Eleinte jól éreztem magam,de ahogy többet találkozunk,egyre inkább kezd igénytelennek tűnni.Ódivatúan öltözködik,olyan ruhái vannak,mint nagypapáknak kb.Dohányzik.De nem is minőségit.Borzalmas füstszaga van mindig,köhög a cigitől is rettenetesen,simán elköpi magát mellettem az utcán.Ha közelebb hajol,érzek rajta amolyan "öreges szagot".A súlyára sem ad,nem sportol semmit. Minden ennyi idős pasinak lehetnek ilyen dolgai vagy csak ő szimplán igénytelen? 26/N,47/F

jan. 14. 12:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

39 vagyok. Fiatalos, de próbálok koromnak megfelelő ruhát és hajat viselni. Nem akarok úgy kinézni mint egy tini.

Attól, hogy neki nincs fluffly haja, air jordan max cipő, trepstar melegítő és gucci ridikül attól még nem igénytelen. Neked magas az elvárásod a sugardaddyd felé. Ha már a pénzért vagy vele legyen annyi gyomor, hogy elviseld.

jan. 19. 11:00
 22/22 A kérdező kommentje:
#21 én jobban keresek,mint ő,mindketten középosztálybeliek vagyunk.Sosem pénzel engem.
jan. 19. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!