Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb korban tényleg ilyen sok az igénytelen, szarul kinéző férfi? Mitől lesznek azok?
Olyan létezik, hogy valaki fiatalon jól néz ki és igényes, aztán később idősebben szarul kezd el kinézni? (De most nem a sima öregedésre gondolok.) Mitől? Én 29 éves férfi vagyok és átlagos, sportos alkatú vagyok, 196 cm-hez 91 kg, nincs hasam, talán lehet mondani szálkás vagyok. Nem vagyok igénytelen a higiéniára és öltözködésre, nem vagyok elhízott és nemhogy én nem kopaszodom, de a 65 éves apukámnak is megvan az egész haja.
Na és most amilyen én vagyok, nem tudom elképzelni hogy ebből 10-20 év múlva egy kövér, igénytelen alak legyek. Akik azok idősebb férfiak, azok egész életükben azok voltak, vagy történik valami velük, amiért igénytelen szarul kezdenek el kinézni? Azért ide írom a kérdést, mert sok nőtől olvasom itt ezt ebben a kategóriában, hogy az idősebb férfiak között a legtöbbel nagy bajok vannak.
Férfiakra és nőkre egyaránt jellemző ez a dolog.
20-on, 30 évesen könnyű jól kinézni. Szép a bőr, dús a haj, gyros(abb) az anyagcsere, aztán a korral ezek romlani kezdenek, és már nem attól néz ki jól az ember, hogy reggel felkelt az ágyból. Felelősebb étrend, több mozgás, okosabb bőrápolás kellene, de nincsenek ehhez hozzászokva, mert fiatalon "jó volt az úgy".
Na, napi öntömjénezés, kérdésnek álcázva.
Amúgy a pénz hiánya öregíti az embereket. Aki egész életében megússza a munkát, kötelességeket, még idős korában is jól néz ki, mert az összes ezzel járó stressz kimaradt az életéből. Szerencséje volt, vagy nagytőkések a szülei, ami lényegében ugyanaz.
5.
A kivételt erősítik a pályán elhalálozó focisták, ami relatíve gyakran megesik, bármilyen előjel nélkül.
6.
Az lemaradt, hogy a közismerten alkoholista Magyarországon a sok-sok pia is rátesz egy nagy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!