Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idősebb korban tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb korban tényleg ilyen sok az igénytelen, szarul kinéző férfi? Mitől lesznek azok?

Figyelt kérdés

Olyan létezik, hogy valaki fiatalon jól néz ki és igényes, aztán később idősebben szarul kezd el kinézni? (De most nem a sima öregedésre gondolok.) Mitől? Én 29 éves férfi vagyok és átlagos, sportos alkatú vagyok, 196 cm-hez 91 kg, nincs hasam, talán lehet mondani szálkás vagyok. Nem vagyok igénytelen a higiéniára és öltözködésre, nem vagyok elhízott és nemhogy én nem kopaszodom, de a 65 éves apukámnak is megvan az egész haja.

Na és most amilyen én vagyok, nem tudom elképzelni hogy ebből 10-20 év múlva egy kövér, igénytelen alak legyek. Akik azok idősebb férfiak, azok egész életükben azok voltak, vagy történik valami velük, amiért igénytelen szarul kezdenek el kinézni? Azért ide írom a kérdést, mert sok nőtől olvasom itt ezt ebben a kategóriában, hogy az idősebb férfiak között a legtöbbel nagy bajok vannak.

2022. dec. 28. 18:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem
2022. dec. 28. 18:55
 12/18 Mathus ***** válasza:
92%

"Olyan létezik, hogy valaki fiatalon jól néz ki és igényes, aztán később idősebben szarul kezd el kinézni?"

Az üvegbúra alatt tartott sajtburger menü kivételével MINDEN. A vasárnapi ebéded, a kutyád, az anyukád és te is. Szóval a tételmondatod, kevés kivétellel, de igaz.

2022. dec. 28. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
A legtöbb férfi nem lett úgy társadalmi nyomás alapon megtanítva önmaga ápolására és karbantartásàra, mint a nők nagyobb része. Ezért általában nem csak öregszenek, hanem konkrétan amortizálódnak.
2022. dec. 28. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Eltérö életmòd és genetika. Mert pl a kopaszodàs az.

Nökènt sem annyi a dolgom mint egyetemistaként...tanulgatni és megcsinàlni a hajam,sminkem. Soha olyan könnyü nem volt mint akkor. Most melò csalàd hàztartàs és màs kötelességek utàn talàn van idö a külsömre.

Ugyanez a férfiakra is igaz.

2022. dec. 28. 19:21
 15/18 anonim ***** válasza:
61%
Amugy sok 40es 50es pasi ott rontja el hogy azt hiszi eleg valamit sportolnia es nem hiznia. Pedig a jo kulso ezer masfele dologbol all, peldaul dietabol, taplalekkiegeszitokbol, rendszeres kozmetikushoz jarastol, ferfiaknak még borbely is, hajapolas, manikűr, pedikűr, fogorvos....ezeket vhogy kihagyjak, igaz nem is olcso.
2022. dec. 28. 20:15
 16/18 anonim ***** válasza:
27%
Jóval kevesebb mint nő ( Nők előbb megöregednek)
2022. dec. 28. 20:18
 17/18 anonim ***** válasza:
92%

15.

Ez mondjuk Budapesten és talán a nagyobb megyeszékhelyeken elérhető. Vidéken nem.

2022. dec. 28. 20:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

15.

Férfi manikűr? Be is b@szna.

Az átlag 40-es magyar férfi a létfenntartásra fordítja a bevétele 50 %-át. A többi is a kölyköknek megy: pipás cipők, menci ruhák, drága kütyük, játékok, szakkör ,sportkör, kutyavalaga. Asszonnyal néha wellnes, egy normális nyaralás.

Az átlag nőnek ez a prioritás, nem a piperkőc, vonalzóval nyírt festett szakáll és a gyantázott orr.

2022. dec. 29. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!