Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljam noszogatni a páromat, hogy szálljon be kicsit a randiköltségekbe?
Természetesnek vesz mindent, és mintha azt hinné, én a fáról szedem a pénzt. Nem panaszkodom, jól keresek, de nem vagyok milliárdos és a keresetem inkább addig számított (számomra) nagyon jónak, amíg csak egyedül voltam.
Ő szeret havonta, kéthavonta menni kirándulni, elutazni valahová. Ilyenkor eszébe sem jut, hogy pl. 1000+ kilométernél a benzin nem 2 Ft. De nem kell messzire sem menni, egy balatoni hétvége simán eléri vele a félmilliót, szezonon kívül.
Legyen heti 1-2 randinap, menjünk a kedvenc helyeire, de azok tuti a belváros legdrágább éttermei, rooftop bárjai.
Nem aranyásó, inkább csak elvan a saját világában. Jó körülmények között nőtt fel, egykeként.
Mégegyszer...te vagy hajlandó elkölteni félmillát egy hétvégén.
Teljesen mindegy, hogy ő mit akar. Aki képes félmillát leperkálni, az te vagy. Tudod, szakít-szagol. Te választottad.
Itt te vagy az aki a saját világában él, mivel azt írtad, ő nem golddigger... Hiszen az. Elvárja, hogy te fizess neki mindent.
Ha pedig tényleg nem tudja elképzelni, hogy a pénz nem fán terem, akkor burokban nőtt fel és buta. Ő mit dolgozik?
Egyébként azt is tegyük hozzá, ha te eddig mindig mindent szó nélkül teljesítettél, amit csak megkívánt és semmire nem mondtál nemet, akkor nem csoda, hogy azt hiszi, nálad terem a pénz. Miért nem nyitod ki a szádat??? Lehet tényleg az van, amit írnak mások, hogy félsz, utána már nem nagyon fog téged szeretni, ha elmondod, felezni kellene? :D
Na, ti pasik keresitek az ilyen egyszerű nőket (le merem fogadni hogy a baràtnőd kifejezetten szép). Aztán meg megy majd a sírás, hogy MINDEN nőnek csak a pénz kell... Nevetséges.
#13 Hagyjuk már ezt a golddiggerezést...
A kérdező választott egy olyan nőt, akit ugyan szeretne, de már nehezére esik kipénzelni.
Ilyenkor az van, hogy vagy lejjebb adja az igényeit a nő(nem fogja), többet keres a férfi, vagy keres olyan nőt, akire van pénze.
Ez ennyire egyszerű.
De akkor mi a kérdés? Ha nem tetszik beszélj vele egyenesen vagy fizess mindent is. Ennyire egyszerű.
N 32
Nem aranyásó.
Így nőtt fel, sosem kellett aggódnia a pénz miatt. Lehet erre azt mondani, hogy burokban nőtt fel, de ő ott is él. Például mondtam, hogy biztos sokan lesznek a boltokban, mert most volt fizetés. Nem értette, hogy ez hogy függ össze, hiszen ő mindig ugyanazokat vásárolja. Nem érti, hogy bizony vannak családok, ahol az alapvető élelmiszer is luxus már hónap végén.
A mai napig, ha elfogy a pénze, egy telefon és van a számláján újból.
Nem buta, nem is egyszerű, jogászként dolgozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!