Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Próbáljam noszogatni a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáljam noszogatni a páromat, hogy szálljon be kicsit a randiköltségekbe?

Figyelt kérdés

Természetesnek vesz mindent, és mintha azt hinné, én a fáról szedem a pénzt. Nem panaszkodom, jól keresek, de nem vagyok milliárdos és a keresetem inkább addig számított (számomra) nagyon jónak, amíg csak egyedül voltam.

Ő szeret havonta, kéthavonta menni kirándulni, elutazni valahová. Ilyenkor eszébe sem jut, hogy pl. 1000+ kilométernél a benzin nem 2 Ft. De nem kell messzire sem menni, egy balatoni hétvége simán eléri vele a félmilliót, szezonon kívül.

Legyen heti 1-2 randinap, menjünk a kedvenc helyeire, de azok tuti a belváros legdrágább éttermei, rooftop bárjai.

Nem aranyásó, inkább csak elvan a saját világában. Jó körülmények között nőtt fel, egykeként.

tegnap 22:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés? Az, hogy próbáld-e noszogatni? Mivel téged szemlátomást zavar, ezért igen. De elég lenne egy őszinte beszélgetés is arról, hogy ki hogyan képzeli el a közös költségeket.
tegnap 22:18
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem is az, hogy zavar, de érzem anyagilag, hogy mióta együtt vagyunk, azóta az anyagi helyzetem nem olyan, mint szeretném.
tegnap 22:19
 3/20 anonim ***** válasza:

Miert nem viszed ingyenes progikra helyekre vagy haverokkal torzshelyre.

Ha te pénzed akkor te diktálsz.

tegnap 22:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
De, hát zavar. Nem kell "noszogatni" hanem beszélni kellene vele, hogy te egyenrangú kapcsolatot szeretnél, szálljatok be 50-50 %-ban a költségekbe! Nem kell semmi piszkálás, normálisan meg lehet mondani. Vagy nem azt keresel? Aztán majd írd meg mit szól, majd utána is annyira szeret-e, mint eddig :D
tegnap 22:29
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Életemben nem fizettem randin, soha

De...hogy egy balatoni hetvége félmisi??? Tessék?

tegnap 22:31
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egy balatoni hétvége vele félmillába kerül, az szerinted kinek a hibája? Csak szólok, nem az övé...
tegnap 22:33
 7/20 A kérdező kommentje:

Haverokkal minek vigyem bárhová?

Az nem randevú, már ne haragudj. Ráadásul a baráti társaságunk sem ugyanazokból áll. Elvagyunk egymás barátaival, de nekem sem az a kedvenc időtöltésem, hogy a barátnői pletykáit hallgatom, ő sem szereti meccset nézni vagy játszani.

tegnap 22:35
 8/20 A kérdező kommentje:

Balatonhoz:

-Hotel: Két kedvence van, Lua és Vinifera, lehet nézni az árakat.

-Menjünk sütizni, kirándulni, üljünk be ide, oda. Apátsági Rege, Laposa Birtok, Szent Donát Borászat és társaik. Nála az nem opció, hogy elmegyünk egy apartmanhoz és majd veszünk valamit a boltban, ha megéhezünk. :D

tegnap 22:39
 9/20 A kérdező kommentje:

"Ha te pénzed akkor te diktálsz."

Egy kapcsolat nem így működik...

tegnap 22:41
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem noszogatni kell, hanem egyenesen megmondani neki, hogy szálljon be ő is a költségekbe. 🤷🏼‍♀️
tegnap 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!