Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta a férfi, hogy jobban meg akar ismerni, ha szexkapcsolatról lenne szó csak?
Csak tapasztalat.
Volt pasi akivel lebeszéltuk hogy szexkapcsi lesz.
Ő is ezekkel jött hogy ismerni akar felháboritotta mikor kinyomozta hogy kam nevet használtam neki meg nem mondom el.hol lakom stb.
Faggatott kerdezgetett erdekelte az eletem
Aztan mikor videocsetelgettem pasikkal még féltékenykedett is.
(Az akinek csak d.gni kellek)
Aztan mivel nem akart mint p.nát elvesziteni elkezdett hurcolni a csaladjához is bemutatni haverok ez az meg ő szerelmes járjunk. Azt mondta "szeretlek"(én meg arra nem mondtam neki semmit)
Egyszeruen nem akarta hogy otthagyjam a picsbe es tudjon d.gogatni mikozben simán k.félgetett tarskerezett másokkal is..
Csak nehogy nekem legyen értelmes kapcsolatom.
Agyba főbe nőzőtt a hátam mögött mikozben engem hülyített végig.
Meg ugy tett mintha nekem kéne örülnöm hogy ő egyáltalán velem van. Ugyse kellenék senkinek meg ugyse talalnék mást ilyenekkel jött. El volt szállva magátol azthitte a "rongya" vagyok.
Nyilván otthagytam később. Akkor meg levert vmi hattyúk halálát szorta rám a pénzt könyörgött hogy menjek vissza, de ez csak arrol szólt hogy betett neki hogy vmi audis sztárpasi lett a barátom akitől ő messze sehol nincs ráadásul szivből szerelemből van velem es totálisan tiltja hogy az exemmel bármilyem kontaktom is legyen illetve le is vereti helyből vagy kirugatja ha nem áll le.
Exem elkezdte majmolni utánozni vett ő is audit, szerelmeket vallott meg minden sz.r, a 2 pasi meg hidegháborúzott egymással egy darabig.
Aztán elk.ssolt végre.
Ma már tudom miert van csak szexkapcsikban állandoan.
Volt vmi nagyszerelme anno, és még a nagyszerelme mellett is tarskerezett.
Ennek kell az egotuning hogy kell a nőknek
Ma meg már végképp erősen kapuzárásos is.
23 - vmi audis sztárpasi lett a barátom akitől ő messze sehol nincs ráadásul szivből szerelemből van velem es totálisan tiltja hogy az exemmel bármilyem kontaktom is legyen illetve le is vereti helyből vagy kirugatja ha nem áll le
Azért én vigyáznék azzal, aki bármit is tilt nekem, sőt nem engedném ezt meg neki.
Majd ha úgy fogja esetleg gondolni, hogy más kéne neki, egy pillanat alatt el fog hagyni, ha úgy tartja kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!