Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt kérdezi ismerkedéskor hogy "Mi van most rajtad?" Csak szexkapcsolatot keres? Azért érdekli? Milyen kérdésekből lehet tudni hogy csak szexet akar a férfi?
Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 10:44
2/16 anonim válasza:
Simpson családban volt egy ilyen jelenet, amikor Marge betelefonál Moe kocsmárosnak, hogy Homér ott van-e. Moe válasza, miután megnézte: "Nincs... Mi van magán?" (telefon kinyomva)
3/16 anonim válasza:
Egyszer anno még ismerkedtem egy dombóvári csajjal, már skyp-onnyomtuk, mondja, mindjárt jön, felpattant, akkor láttam, hogy egy olyan rövid spandex (ha jól írom) gatya van rajta. Mikor visszajött, kértem, mutassa már meg, erre elkezdte nekem a seggét rázni (atom segge volt). Lényeg, én akkor semcsak megdugni akartam volna, hanem egypárkapcsolatot, aztán visszamentem az exemhez xd
4/16 anonim válasza:
Szexet, szexchstwt, webcamszexet. Undorító. :/
5/16 anonim válasza:
igen, aki már ilyen külsőséges téma érdekli, hogy mi van rajtad, igen, hiány van..szexre vágyik...és nem a lelki oldalon kopogtat,...valahogy úgy van a férfi agy megszerkesztve, hogy vizuálisnak kell lennie, fogalmam sincs miért, a női agy persze intuitive kiszüri, hogy hoppá, neki csak szexre kellesz, ki kiváncsi a másik lelkére? na most őszintén? egyik sem akarja tudni, mi az a mélybeszélgetés, kitárulkozni egymásnak lelkileg meg főleg...
hagyjuk...max 0,01 %- magamból, hogy nehogy már megismerj, nehogy már beleláss a lelkembe, jujjj, nehogy már megismer, mert akkor érzelmileg jujjj.... nehogy befolyásolható legyek ha már megismersz és ehhez hasonló..
csak szexre kellesz...dobáld ki azonnal akinek ilyen perverziói vannak már az elején...
6/16 anonim válasza:
Inkább szexkapcsolatokat, többet is akár párhuzamosan is.
7/16 anonim válasza:
Aki rögtön ilyen és ehhez hasonló témákkal indít, az nem a szép lelkedre kíváncsi.
8/16 anonim válasza:
Edri, már csak 2 és fél pipád van?
9/16 anonim válasza:
Már fordul fel a szemem ha ilyet meglátok. Unalmas, 0 fantáziás recskahuszárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!