Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lánytól elkértem az msn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánytól elkértem az msn címét és mondtam neki hogy tök jól néz ki stb. A címét megadta és mikor beszéltünk 2-3 percet egész végig mosolygott és a szemembe nézett. Ez jót jelent? Vagy csak udvariasságból megadta a címét és ennyi?

Figyelt kérdés
17/F és azt nem tudom hogy ő hány éves mert nem tudtam vele beszélni ilyenekről mert mennem kellett de ez hosszú történet...
2010. nov. 7. 12:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyertelmu hogy kedvel. Probalkozz nala!! Sok sikert!!!17/L
2010. nov. 9. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
:D és hogy kérted ez az msn címét?:D adtál neki papírt ?:))
2010. nov. 9. 16:12
 13/16 anonim ***** válasza:
el a*
2010. nov. 9. 16:12
 14/16 A kérdező kommentje:

légyszi olvassátok el az ez előtti kommentemet is.

Egyébként mondtam hogy akkor le tudná diktálni(nem így mondtam de most ez nem lényeg) de az mondta hogy inkább beírja ő a telómba.

2010. nov. 9. 16:33
 15/16 ***verus*** ***** válasza:
Volt egyszer egy 17 éves srác, aki az anyukájával élt és rákos volt. Egy napon sétálgatott a városban és az egyik zeneboltban meglátott egy nagyon szép lányt. Bement, de nem tudott megszólalni. A lány megkérdezte tőle: Segíthetek? Erre ő nem is nézte, hogy milyen CD-t vett ki és mondta, hogy ezt kéri. A lány kérdezte hogy becsomagolja-e, mondta a srác: Igen. A lány bement a raktárba és becsomagolva adta át a CD-t. És a srác onnantól kezdve naponta vett egy CD-t. Egy idő után vett egy szekrényt a sok CD-nek. Meg akarta hívni a lányt, úgyhogy egyik napon otthagyott egy cetlit a boltban a telefonszámával. Amikor a lány felhívta, a srác anyukája vette fel, és elmondta hogy a srác épp aznap meghalt. A lány mesélt a CD-kről, és a nő megtalálta a szekrényben a sok-sok CD-t becsomagolva. Kibontott egyet és talált benne egy üzenetet: nem megyünk valahova szórakozni együtt? És minden CD-ben ugyanaz az üzenet volt. Csak a srác nem volt elég figyelmes, és így nem jött össze neki. Szóval, ha szeretsz valakit, mondd meg neki, ami előtt túl késő lenne. Ne félj kifejezni önmagad. Nyújtsd, Nyújtsd ki a kezed, és mondd meg a másiknak, hogy mit jelent számodra. Mert mire eldöntöd, hogy melyik a megfelelő időpont, már túl késő lehet. Ragadd meg a napot, soha ne sajnálkozz. És ami a legfontosabb: maradj közel barátaidhoz, és családodhoz, mert ők segítettek abban, hogy azzá légy, ami ma vagy. Minden nap ajándék az élettől, így becsüld meg a napjaidat, melyek száma bármilyen sok is jusson - véges.
2010. nov. 9. 19:17
 16/16 A kérdező kommentje:
erre...nem tudok semmit mondani...ez igaz és jó kis történet.
2010. nov. 9. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!