Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből derül ki az ha egy randit csak udvariasságból fogad el egy lány? Milyen jelei vannak?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt hogy nem szól hozzám vagy micsoda? Normális választ légyszí! 15/F2010. dec. 15. 21:55
1/7 anonim válasza:
szerintem nincs olyan, hogy udvariasságból elfogad. Hidd el, nem érdekli őket, hogy mekkora bunkóságot követnek el, ha nem akarják, nem mennek bele
2/7 anonim válasza:
egyetértek az előzővel,én lány vagyok,ha nem tetszik az illető,akkor inkább közlöm vele,de tuti nem megyek el szánalomból vagy udvariasságból..
3/7 anonim válasza:
előző válaszoló: és ha a fiú beb*sz egy óriásit az arcodba, mit tennél?
5/7 anonim válasza:
A te előző válaszolód vagyok. Tudod drágaságom,lehet számodra ez igen meglepő tény lesz,de én általában emberi hangnemben szoktam megbeszélni a dolgokat,értem ezalatt a találkozó megbeszélését,vagy akár egy választ.Egyébként abszolút nem értem mi a bajod,szerinted az jobb megoldás,ha igent mondok,aztán csak ott ülök,szegény reménykedik,végül tali után mondom,hogy jó ennyi volt? Gondolom a szánalomból szavam ütötte ki a biztosítékot,nem a srácra céloztam,hogy szánalmas,hanem magára a helyzetre. Ezt így ennyiben le is zárnám.:D
6/7 anonim válasza:
tetszik a válaszod, értelmes vagy, és még egy ilyen agresszor kérdésre is higgadtan válaszoltál. :)
7/7 anonim válasza:
Engem pedig meglep a te válaszod.Én semmilyen reakcióra nem számítottam,főleg nem ilyenre.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!