Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak vele? Érdeklem vagy csak udvariasságból mondta?
Megismerkedtünk egy szórakozóhelyen és ő az este végén meginvitált magához. Nemet mondtam. Később váltottunk jó pár emailt és ő ezt a témát folytatta tovább, hogy mikor találkozunk. Én ismét nemet mondtam a szexre, ő válaszként mondta hogy nem érti mitől félek mert a szextől senki nem lesz szerelmes,úgyhogy nem érti mitől tartok. És kérdezte hogy: szóval akkor miben maradjunk? mindettől függetlenül beülhetünk meginni egy kávét valahova...
Nagyon szívesen találkoznék vele, de nem szeretném magam ráerőltetni. Szóval ha ezt a kávés dolgot csak úgy udvariasságból tette hozzá a végére, akkor nem élnék a lehetőséggel mert az úgy nem az igazi :/
20L (a srác 25)
nem teherként monta a kávézást!
találkozni akar veled mindenféle képpen, és ez is egy mód.... lehet, hogy úgy gondolja hogy majd utána beszélgettek és talán le is fekszetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!