Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bókoltok és küldötök pozitív megerősítést egy férfinak randizàsnàl?
Mem bókolok meg küldök semmit, mert általában rám van írva sajnos hogy oda vissza el vagyok ájulva. Repkedek pezsgek nyüzsgök bazsajgok vicceskedek r.banckodok mint vmi idióta..vagy egy majom?
Nekem inkabb visszább kell venni, és nem fordítva.
*Habár szerencsére ezt nem mindenki hozza belölem ki csak a tul machok.
Aki intellektuálisan nyűgöz le annak meg az is elég ha néhe megdöbbenve elismerően hallgatok csak. És iszom minden szavát aztaaa..Már vette is az adást helyből az ilyen is. De ezek az agyam logikai részét mozgatják meg. Nem az ösztönszintet. Felnézést rá, tiszteletet elismerést, "sztárolást" váltanak ki szintén, csak másképp.(én meg minden esetben csak megyek összébb..)
Úgy viselkedem vele, ahogy fordítva is jól esne.
Érdeklődöm, aktívan keresem, ha valami tetszik, megdicsérem: pl a ruháját / haját / mosolyát vagy akár az ízlését valamiben. A randi végén el szoktam mondani, hogy jól éreztem magam, ha volt valami különösen jó, azt kiemelem. Ha látok egy vicces videót, amiről eszembe jut, elküldöm neki stb.
Nyilván ezek akkor "érnek célt", ha belülről jönnek, és őszinték, de egy kis extra kedvesség, érdeklődés minden férfinak jól esik, úgy vettem észre.
És persze ettől még nem kell átmenni tapadós kölyök kutyába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!