Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a baj ha nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj ha nem találok normális lányt?

Figyelt kérdés

21F vagyok. Őszintén szólva szerintem nincs velem különösebb probléma. Átlagos a magasságom, kinézetem, mindig figyelek arra hogy ápolt legyek és igényesen öltözködjek. Hülyének nem tartom magam, bárkivel el tudok értelmesen/kedvesen beszélgetni. Jelenleg egyetemre járok de mellette sokat dolgozom és sz@rul se keresek, van egy saját autóm is ami mellesleg egy sportcoupe. Nem gondolom hogy nagyon zárkózott lennék: magabiztosan bánok a lányokkal és képes vagyok kezdeményezni/nyitni feléjük. Az alapvető illemszabályokkal is tisztában vagyok: én szoktam fizetni a randikon, el is viszem haza a lányokat (mármint nem a címükre hanem valameddig ha egy felé megyünk, értitek. :D), stb.

Voltak pár 1-2 éves kapcsolatom is, de egy ideje hiába próbálok ismerkedni úgy érzem nem megy. A gimiben egész egyszerű volt de a huszas korosztály amiben jelenleg vagyok annyira zárkózottnak és ridegnek tűnik hogy nem is nagyon találkoztam még senkivel aki normális. Az egyetemista barátaim nem is járnak el bulizni mert aki nem tanul 0-24-ben az dolgozik 0-24-ben.

Vannak lányok akik az első randi után ghostolnak, de vannak akikkel még az első randira se megyek el mert olyan bunkó/flegma/lekezelő a stílusuk az üzenetváltások során.

Próbálkoztam már társkereső appokkal, szórakozóhelyeken is ismerkedtem már de ha volt is valami a dologból örülhettem ha másnap visszaírnak. Nem a kalandvadász egyéjszakás lányokat keresem hanem egy normális értelmes lányt, de valamiért csak az első opció szokott sikerülni.

Mit csinálok rosszul? Mi a hiba?

jan. 1. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Semmiképpen sem a felturbózott egójú, hatalmas elvárásokkal rendelkező női társadalom a hibás hanem te, ezt jegyezd meg. Te vagy a hibás mert hozzájuk mersz szólni.
jan. 1. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
nem nagyon léteznek
jan. 1. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttként pedig ilyen az ismerkedés, neked szerencséd volt, mert sikerült középsuliban becsajoznod, de gondolom az egyetemen nem ismertél nagyon senkit, új volt közeg stb és hát akiket dobott a gép azok olyanok amilyenek. Jó közösség nélkül csak további küszködésre számíthatsz.
jan. 1. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Fiat vagy még van időd.
tegnapelőtt 05:57
 5/6 anonim ***** válasza:
46%

Amiket magadról leírtál az első bekezdésben, azokat (többségét) csak a nem normális lányok nézik.

Szóval ha ezeket domborítod, akkor nem meglepő nekem, hogy nem normálisakat találsz.

Azonban pontosításra szorulna, mit értesz normális alatt.:)

Ez meg nekem red flag mondat:

"Voltak pár 1-2 éves kapcsolatom is, de egy ideje hiába próbálok ismerkedni úgy érzem nem megy."

Ugyan, HÁNY 1-2 éves kapcsolatod volt már 21 évesen, és mennyi az az idő, amióta nem megy?

Elviekben aki nem szingli 2 éve legalább, az (tankönyvi infó) kapásból nem jó parti, mert még érzelmileg, szellemileg benne van az elmúlt kapcsolatában - vagy akár még több régiben is!

És mit nem csinálsz jól (még ezeken felül)?

Kiértékelted az elmúlt kapcsolatokat és hogy azok mért futottak zátonyra?

tegnapelőtt 06:58
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nem a kalandvadász egyéjszakás lányokat keresem hanem egy normális értelmes lányt, de valamiért csak az első opció szokott sikerülni.

Mit csinálok rosszul? Mi a hiba?"

Hát ha NEM a kalandvadász egyéjszakás lányokat keresed, akkor hogyan SIKERÜL ez az opció?

Nem lehet Katát táncba vinni, ha...

Erre mondják: Most panaszkodsz, vagy dicsekszel?...

tegnapelőtt 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!