Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtek olyannal aki nem olyan nagyon tetszik? Számít nekem a belső, külső is.
Figyelt kérdés
Aki nem tetszik avval "nem tudnék" pl csókolózni. Ti erről mit gondoltok? Az a baj kicsit válogatós vagyok. De aki nem olyan nagyon tetszik avval nem igazán tudom elképzelni az egészet..dec. 29. 22:24
11/14 anonim válasza:
Sztm meg pl ha csak szexre keresek valakit az nézzen ki jól más nem lényeg.
Ha picit tetszik 1 2 randit megér sztm.
12/14 anonim válasza:
Egy személyes találkozónak adnék esélyt, de ha ott nincs meg a szikra, akkor nem mennék bele többe.
13/14 anonim válasza:
Ha látom, hogy rohad a csaj szája, bagózik, akkor kiesik. Ha csak dugni kell, akkor csak a büdösszájú, sárgafogú, lepedékesnyelvű esik ki.
14/14 anonim válasza:
Nekem gusztustalan ronda incelként mindenki azt mondja, hogy adjam le az igényeimet a béka segge alá, de ez nem így működik. Nem a topmodelre vágyok, csak ugye nekem az átlagos sem jöhet szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!