Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtek olyannal aki nem olyan nagyon tetszik? Számít nekem a belső, külső is.
Figyelt kérdés
Aki nem tetszik avval "nem tudnék" pl csókolózni. Ti erről mit gondoltok? Az a baj kicsit válogatós vagyok. De aki nem olyan nagyon tetszik avval nem igazán tudom elképzelni az egészet..dec. 29. 22:24
2/14 anonim válasza:
Ahogy fent is írják semmi értelme!!! Nem fogod magad "komfortosan" érezni, nem leszel szerelmes csak amolyan "ha ló nincs" alapon félszívvel fogsz belevágni. Alapból kódolva a kapcsolat zátonyra futását - akkor meg minek?
3/14 A kérdező kommentje:
Igen. És ha valamennyire tetszik?
dec. 29. 22:33
4/14 anonim válasza:
Fiatal korban még a "nem olyan nagyon szép" csajok is lehetnek szexik. Több olyan nőt láttam már, aki nem volt szép, de olyan feneke volt, hogy huhhh...
Nálam egyébként leginkább a kövérség kizáró ok. Na kövér nővel nem ismerkednék.
5/14 anonim válasza:
Nem ismerkedem olyannal, aki nem tetszik. Olyan meg nincs, hogy valamennyire tetszik, valaki vagy vonzó, vagy nem. Nem elemezgetem a másikat, hanem a testem jelzéseit figyelem, hogy beindulok-e vagy sem.
7/14 anonim válasza:
Attól függ, szexpartnernek nem kell tökéletesnek lennie, sőt, az nem is szerencsés
8/14 A kérdező kommentje:
És ha netes ismerkedés alatt a kép alapján? Ha még nem volt randi.
dec. 29. 22:44
9/14 anonim válasza:
Adnék esélyt a személyes találkozóra, mert nem mindenkinek van jó fényképarca és kisugárzás nem megy át.
10/14 anonim válasza:
Simán taliznék, személyes találkozásnál dől el a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!