Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lehet egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet egy ilyen pasival közös jövőt építeni?

Figyelt kérdés

33 éves, és az anyjával lakik egy kis faluban, jogsija nincs, és szabadidejében meg nyomja az xboxot. Melós pasi, de ez mellékes, mert én sem irodában dolgozom, igaz most munkanélküli vagyok, viszont számomra fontos a jogosítvány, mert azt sugallja, hogy nem csak hülyeségre szóra a pénzt, hanem tudja, hogy a mai világban szükség van az autóra. Nekem van jogsim, és autóm is, amit saját keresetemből értem el, és mivel szeretnék gyereket, így számomra fontos, meg nem akarom mindig a seggét hurcolni ;) .

Volt korábban egy cirka 1 évig tartó kapcsolatom, és nagyon hasonló a helyzet. Az is az anyjával élt, jogsija nem volt, és ugyanennél a multinál dolgozott ő is. Az is csak hitegetett, hogy majd veszünk saját lakást, esküvő, meg gyerek, aztán sehova nem mozdultunk, még albérletbe sem.

hasonló tapasztatatokról szívesen olvasnék, akár pozitív, akár negatív értelemben.

dec. 29. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Neked ezek szerint nem lehet, lépj tovább.
dec. 29. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én nem pazarolnám a drága időmet ilyenre.

Ha 33 éves férfi létére nincs jogsija és mamahoteles, az már felér egy valamilyen szintű fogyatékossággal.

dec. 29. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
És még xbox is. Semmi élet célja nincs. Engedd el sztem.
dec. 29. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sanszos,hogy nagyon nem ugyanazt keresitek.
dec. 29. 18:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!