Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedtetek már roma nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtetek már roma nővel komoly párkapcsolat céljából?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon normalis, tanult,dolgozik, szépen, valasztekosan beszél, a csaladja is rendben van.

Úgy érzem,ebből lehet egy normalis kapcsolat.

Kinek milyen tapasztalata van roma nőkkel kapcsolatban?

És most a kulturált romakra gondolok ,nem a karomkodo munkanelkuliekre.

dec. 24. 23:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Én még igy is tartanék tőle vagyis inkább a családtól. Mostmár van egy olyan réteg aki látszatra tud emberi módon élni és viselkedni, csak látszatra...
dec. 24. 23:42
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Az elsővel értek egyet én is. Nincs bajom a cigányokkal, vannak cigány ismerőseim, akik teljesen normálisak, de ennek ellenére a vér nem válik vízzé.
dec. 24. 23:56
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Defekt családja van a nem roma nőknek is sokszor.
dec. 25. 00:01
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
En karomkodo magyarokat is latok boven ..
dec. 25. 00:23
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Igen, volt már ilyen. Nincs semmi különleges tapasztalat. Nem

származása érdekelt, így nem is figyeltem külön az ilyen sztereotípiákkal kapcsolatos dolgokra.

dec. 25. 06:44
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Igen szerelmes is voltam, aztán elváltak útjaink.
dec. 25. 08:06
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem és nem! Arról nem beszélve,hogy külsőleg nagyon korán öregszenek!
dec. 25. 08:33
 8/12 anonim ***** válasza:
56%
🤮🤮🤮🤮
dec. 25. 09:15
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
Az echte szokott hamar oregedni meg akik fle eluteket ki ittak, a fel verekte ez nem igaz.
dec. 27. 00:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Nagyon nézd meg és ismerd ki. Sajnos tényleg van az a réteg, amit első is ír.

Ettől függetlenül lehet normális. De ismerd .eg az egész családját, mert sokszor van, hogy az adott illető normális, de nagyfater meg sitten van...

Szóval, ha mindent láttál és ismered jó ideje és tudod a pozitív-negatív dolgokat, mérlegelj es meglátod megéri-e neked.

dec. 27. 16:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!