Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a férfiak csökkentenék az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak csökkentenék az érdeklődést a nők iránt, akkor a nők elkezdenének többet tenni azért hogy párkapcsolatba kerüljenek?

Figyelt kérdés
Akkor nem az lenne talán hogy 5-10szeres a különbség társkeresőkőn, a férfiak és a nők közt? Esetleg az is előfordulnak, és nem csak szökőévente egyszer, hogy a nők kezdeményeznek kapcsolatot?

#érdeklődés #társkeresés #Részvétel a társkeresésben
dec. 20. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egyébként pont az a kivétel vagyok, aki kezdeményezett nőként. Nem azért, mert ne lett volna érdeklődés másoktól, hanem mert olyan ritka, hogy normális, megfelelő szintű férfival találkozik az ember, hogy tudtam, hogy még kell ragadni a lehetőséget. Azóta már házasok vagyunk.
dec. 20. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Mivel egy szép, normál értékrendű nőnek nincs erre szüksége, mert pasik tucatjai ismerkednek velük. Ezek a csajok olyan önbizalommal vannak, hogy a jobb pasikat kiválasztják és sokszor ők kezdeményeznek. A nők mindig adnak jelet amit mindig lesz aki fogad.
dec. 20. 12:34
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

"Mivel egy szép, normál értékrendű nőnek nincs erre szüksége"

A helyes, normális értékrendű férfiakra is nagy a kereslet.

dec. 20. 13:10
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Amit természetesen te határozol meg….
dec. 20. 13:12
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Aki normális, az talál párt. Emiatt a társadalom határozza meg, hogy ki a normális.
dec. 20. 13:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez manapság nem teljesen lesz igaz, 5-ös. És most nem magamra gondolok, mert klasszikus értelemben én sem számítok normálisnak. Csak feltűnt az a tendencia, manapság mennyire befordult, bezárkózott csomó ember. A lockdown és gazdasági romlás óta egyre kevesebben járnak el szórakozni, meg máshol is egyre kevésbé nyitottak, kíváncsiak az emberek egymásra. Az online ismerkedés 2020 óta egy tragédia lett, abba most inkább bele se menjünk. Szóval én ezt inkább úgy látom, hogy még aki normális, az is jelenleg nehezebb helyzetben van, mint mondjuk 5-10, de főleg 10-15 évvel korábban. Nagy adag szerencse is kell, hogy jelenleg megtaláld a megfelelőt. Mert hiába van ott, ha egyszerűen nem tudjátok egymásról, mivel zárkózottság és óvatosság lett az alap. Szóval amiből egykor egy mélyebb beszélgetés, ismerkedés lehetett, abból most lehet pár szavas, kényszeredett, mindenki megy a dolgára jelenet. Vagy még inkább, hogy szóba se elegyednek, max nézegetik egymást érdeklődve/vágyakozva, és ennyi.

Meg arról se feledkezzünk meg, hogy hány ember senyved nem megfelelő kapcsolatban, csak mert szerinte "valakivel lenni kell". Szóval nem feltétlen ezt tenném meg a normalitás mércéjének se.

dec. 20. 14:06
 7/11 anonim ***** válasza:
2/5. Kivéve amikor a szép fiatal nő nem olyan közösségben mozog. Barátnőm: Van jó baráti társasága. A többség "..ék" végződéssel. "AdriÉK, ViviÉK". Aki meg esetleg szingli a baráti körben nem illenek össze. A munkahelyén az idősebb házas korosztály képviseli magát. Ennyi. Barátnőmnek 2 éve nincs partnere. Széparcú, vékony 23 éves lány.
dec. 20. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor sem akarnék párkapcsolatot 🙂 Egy férfi hosszú távon csak nyűg.
dec. 20. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Én a magam módján igenis tettem azért nőként, hogy párkapcsolatom legyen - mondjuk biztos, hogy sok férfi azt mondaná erre, hogy lókuki, amiért nem szólítottam le férfiakat az utcán (összeszedtem magam testileg-lelkileg, fogytam, megcsináltattam a fogaimat, bevallom, félig azért, hogy ne az aljából tudjak csak válogatni... az igénytelenebbek, rondábbak közül is egy csomó úgy van vele, hogy "én megérdemlem a szép nőt, amiért kedves vagyok / okos vagyok / nem vagyok alkesz" stb; a Bumble-ön társkerestem akkor, amikor még a nőnek először írnia stb).

Sztem ami célravezetőbb lenne, ha a férfiak nem lennének ennyire f...agyúak... és ezt ne nők iránti érdeklődnek nevezzük, az devalvája a nyelvet, és nem az igazságot fedi le, mégpedig azt, hogy sok szexmániás suttyó bárkibe beledugná a fütykösét, aki nőnemű, és közülük sok az asszonyka mellett félredugó kretén is. Valószínűleg ha ez a viselkedés nem lenne, bizonyos, hogy lenne több nő is, aki nem értekelné magát túlzottan felfelé.

dec. 20. 16:39
 10/11 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem meg pontosan azokat a nőket kellene minden normális férfinak elkerülnie, akik nagyképű, lekezelő, általánosító és már már undorodó stílusban képesek megnyilvánulni általánosságban a férfiakról. A jó kinézetnél ezerszer fontosabb lenne, hogy ne egy sérült, full toxikus valakire csorgassa a nyálát a sok tudatlan, ezzel is az undorító módon túlfújt egóját növelni csak még tovább. Beteg egy világ lett, és ebből mindkét nem kőkeményen kiveszi a részét.
dec. 20. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!