Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudhatom, hogy a...

Honnan tudhatom, hogy a fogamzásgátló csökkentette a libidómat, vagy a párkapcsolatomban vannak problémák és ezért nem kívánom már a szexet?

Figyelt kérdés

2023. szept. 5. 14:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Nőgyógyászati vizsgálat?
2023. szept. 5. 14:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Ki lehetne úgy deríteni?
2023. szept. 5. 14:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Vannak problémák párkapcsolaton belül? Mióta szeded a tabit, mellékhatások nincsenek? Szexben mindent megad, vagy önző (ott is)?
2023. szept. 5. 14:12
 4/13 anonim válasza:
89%

Pofonegyszerűen. Elhagyni a tablettát és várni mi történik.

Mellesleg nem értem hogy nem lehet nem tudni magamtól hogy mi a bajom, csak a szexet nem kívánom vagy veszekedünk, problémáink vannak.

Én is megpróbálkoztam egyszer kapcsolatban, 0 libidóm lett, de attól még tudtam hogy ez okozza, nem az hogy már nem szeretem a pasim. Összebújás, puszi-csók, még a kézenfogva andalgás, turbékolás is megvolt, de még az se húzott volna fel ha valamilyen izgatószert nyalogathattam volna le Brad Pittről.

2023. szept. 5. 14:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretjük egymást, persze veszekedések vannak időnként, de az gondolom normális. Nem önző, mindent megad. A tablettát 3 éve szedem, más mellékhatások szerintem nincsenek, híztam egy kicsit, de az azért volt mert többet is ettem ebben az időszakban.
2023. szept. 5. 14:17
 6/13 anonim válasza:
95%

Ez sajnos az évek és a rutin lesz.

Persze tök jó ráfogni a tabira. Nem kötekedésből írom, én ugyanezen mentem keresztül az első párommal, egy idő után nem kívántam a szexet és gondoltam a fogamzásgátló miatt nyilván.

Jó pár év el telt így, aztán jött valaki akinek kb. a gondolatától benedvesedtem úgyhogy dőlt a magamnak felállított magyarázat.

Második kapcsolatomban ugyanez volt kb a helyzet.

2023. szept. 5. 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Lehet csak szimolan nem kívánod vele a szexet, de az is, hogy senkivel.
2023. szept. 5. 14:32
 8/13 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy idővel nálam is ugyanez volt a kapcsolataimban, de amikor új pasi volt a láthatáron hirtelen mégis működött rendesen a vágy, és amikor szar kapcsolatban abbahagytam a gyógyszert akkor is nagyon működött a vágy része, amikor már szinte az érintést sem bírtam elviselni a pasitól. Szóval én kicsit együttes hatásra gondolnék.
2023. szept. 5. 14:47
 9/13 anonim válasza:
A #4 vagyok, később írta csak hogy 3 éve szedi, így más a leányzó fekvése. Itt már tényleg mindkettő közrejátszhat 🤷
2023. szept. 5. 14:50
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt csak kéne érezned, hogy kívánod-e a párod, és ha nem, miért nem? Vagy rosszul gondolom?
2023. szept. 5. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!