Honnan tudhatom, hogy a fogamzásgátló csökkentette a libidómat, vagy a párkapcsolatomban vannak problémák és ezért nem kívánom már a szexet?
Pofonegyszerűen. Elhagyni a tablettát és várni mi történik.
Mellesleg nem értem hogy nem lehet nem tudni magamtól hogy mi a bajom, csak a szexet nem kívánom vagy veszekedünk, problémáink vannak.
Én is megpróbálkoztam egyszer kapcsolatban, 0 libidóm lett, de attól még tudtam hogy ez okozza, nem az hogy már nem szeretem a pasim. Összebújás, puszi-csók, még a kézenfogva andalgás, turbékolás is megvolt, de még az se húzott volna fel ha valamilyen izgatószert nyalogathattam volna le Brad Pittről.
Ez sajnos az évek és a rutin lesz.
Persze tök jó ráfogni a tabira. Nem kötekedésből írom, én ugyanezen mentem keresztül az első párommal, egy idő után nem kívántam a szexet és gondoltam a fogamzásgátló miatt nyilván.
Jó pár év el telt így, aztán jött valaki akinek kb. a gondolatától benedvesedtem úgyhogy dőlt a magamnak felállított magyarázat.
Második kapcsolatomban ugyanez volt kb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!