Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő szemezés közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő szemezés közben elneveti magát az mit jelent?

Figyelt kérdés
Halál komoly szemezés közepette egyszercsak elkezdett nevetni majd elfordult. Nem tudom eldönteni hogy kinevetett engem vagy csak zavarba jött? :DDDD

ma 10:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Plusz infó hogy nyomulok rá egy ideje és ritkán megy bele szemezésbe, inkább kitér előlem, de most direkt erősen szugerált mielőtt elnevette magát :D
ma 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ott röhög rajtad a hátad mögött a csaj barátja, ahogy azt hiszed, hogy veled szemezik.

Csak annyira gagyi vagy, hogy nem akartak nyíltan megbántani, "még a bohócoknak is vannak érzéseik" mondja később a barátja, mikor eszükbe jutsz.

ma 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zavarba jött, lehet hogy félénk típus és most hogy végre elhatározta magát nem bírta kontrollálni.
ma 10:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbálok annak hinni aki feljebb lett pontozva xd Köszi az eddigi válaszokat!
ma 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!