Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem nála?
Három évvel ezelőtt ráírtam facebookon egy ismerősömre, egy nagyon szép nőre akit csak látásból ismertem. Semmi választ nem kaptam, meg sem nézte, és amikor ezt elmeséltem egy haveromnak ő mondta, hogy a nő kb előtte héten szakított a pasijával ami már sok éve tartott, és állítólag nincs is jó passzban. Oké ez így valahol érthető volt de többször nem kezdeményeztem nála. Azóta volt egy egy éves kapcsolatom, annak is jó ideje vége.
Mostanában véletlenül összefutok a városban itt-ott ezzel a nővel és feltűnt, hogy felcsillan a szeme ha meglát, mosolyogva köszön, nem vigyorogva inkább félénken.. Rajtakapom, hogy épp figyel, akkor elpirul. Meg mostanában ha kirakok valamit facebookon arra szinte mindig reagál, belájkolja. Ezek eddig nem voltak, csak köszöntünk egymásnak és kész. Olyan mintha most nyitottnak tűnne de erőszakosnak sem akarok tűnni. Állítólag nincs neki se senkije.
Mit gondoltok, lenne esélyem?
Töki, ez fikció.
Hívd el, randizzatok.
Elvàrasod ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!