Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, milyen randi programo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, milyen randi programokat szerettek?

Figyelt kérdés
tegnap 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Biliárdozás.
tegnap 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
mozi, cukrászda, pizzázó, Tescoban nagybevásárlás.
tegnap 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:

2

Nagy Bevásárlás? Mint randi??? 🤯

tegnap 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Sokaknak bejön ha a szokásos kv étterem sétafika helyett valami ledöbbentő élményt kap.
tegnap 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Velem egyetlen egyszer próbálta meg ezt a sétáltatós, bevásárlós baromságot, azonnal otthagytam.Soha többet nem álltam vele szóba.
tegnap 21:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem egy beülős italozás beszélgetés a legjobb az elején..

Késöbb már jöhet különlegesebb program, fürdőzés, bowling, kirándulások..

tegnap 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem kell kifejezetten program. Elég ha leülünk valahova beszélgetni.

Aztán ha majd járunk, utána lehet moziba menni, meg ilyenek.

tegnap 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 De gondolom csókolózni, taperolni, szexelni is csak az után szoktál, ha már egy pár vagytok.
tegnap 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Volt már olyan, hogy első randin a partner ágyában voltam. Amint megláttuk egymást, azonnal csókolóztunk, és mentünk is fel a lakásra.

Tegyük hozzá: ott komoly érzelmek keletkeztek már a netes ismerkedés alatt.

Na most, ez azért vicces, mert számos férfi azt gondolja, hogy meg kell "vásárolni" a nő figyelmét: elviszik étterembe, fizetnek italt, aztán a csaj szépen megköszöni, és elbúcsúzik, a hapsi meg hoppon marad.

Én egy fillért sem fizettem. Egy kis édességet vittem magammal, és ennyi. A csaj meg főzött nekem.

Amúgy jártunk is egy kis ideig.

tegnap 21:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindegy, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak bárhol jól fogjuk érezni magunkat. A covid lezárások idején ismerkedtem egy lánnyal, kocsiban hajnalig beszélgettünk. Nem a hely volt a lényeg hanem hogy együtt voltunk.
tegnap 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!