Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sosem engem akarnak a velem egykorú férfiak, hanem az idősebb barátnőmet?

Figyelt kérdés

Nem először fordul elő, hogy a velem egykorú vagy max 2-3 évvel idősebb pasik soha nem nálam kezdeményeznek, hanem a tőlem 5 évvel idősebb barátnőmnél. Az sem zavarja őket, hogy fiatalabbak a barátnőmnél.

Az nem lehet indok, hogy szebb, mert mindketten szépek vagyunk, rám is sokszor mondják, hogy szép az arcom. A melleim sokkal nagyobbak. Nyitottabb és vidámabb vagyok. Egyszerűen nem tudom a miértet de már idegesít az egész mert szeretnék párkapcsolatot.

Normális válaszokat, tanácsokat szeretnék kérni mert nem tudom mit láthatnak benne amiért őt választják a kora ellenére.

25 N

dec. 19. 13:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt már kapcsolatot ? Ha igen akkor mennyi ideig tartott és miért lett vége ?
dec. 19. 15:46
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az az öt év korkülönbség nem oszt, nem szoroz. Engem 37 évesen huszonévesnek szoktak tippelni.

Valószínűleg neki van egy olyan kisugárzása, ami vonzza a férfiakat, ezt pedig nem lehet "tanulni".

dec. 19. 15:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert ő jobban tetszik neki. Az a te bajod, hogy benyaltad a színvonaltalan, soviniszta férfiak dumáját, hogy a fiatalság mekkora érték, és egy 30 körüli nő már eláshatja magát.
dec. 19. 16:34
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

Valószínű hogy jobban néz ki mint te, még ha ezt nőként nem is látod.

Arcra szebb, vagy jobb segge stb, de kizárt dolog hogy két jó csaj közzül mindig csak az egyiket vennék észre.

dec. 19. 16:37
 15/23 anonim ***** válasza:
14, csak ha az egyik nem is annyira jó csaj, mint mondja...
dec. 19. 17:30
 16/23 anonim ***** válasza:
Lehet romlottabb, kv-sabb. Nem külsőre hanem kisugárzásra.
dec. 19. 18:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Erdemes lenne ugy ismerkedned, hogy nem vagy a baratnoddel, tarskereson peldaul. Aztan, ha bemutatod a parodnak ot, ha igaz baratnod, nem akarja elszedni eloled a pasid.
dec. 19. 21:11
 18/23 A kérdező kommentje:

Szoktam társkeresőn ismerkedni, de nehéz. Pár alkalmas kalandok szoktak csak összejönni, amivel nincs bajom mert a szex hiányzik. Tőlük nem is akarok többet, ők sem erőltetik a továbbiakat, egy kellemes időtöltés és ennyi. Kapcsolatom még nem volt.

A barátnőm az ellentétem. Neki csak komoly kapcsolatai voltak, szexkalandja csak egyszer de azt is megbánta. Ezért vitatnám, hogy kisugárzásra ő lenne a “romlottabb”.

dec. 19. 22:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Közvetlen környezeted mennyire van ezzel tisztában, hogy csak alkalmi kapcsolataid voltak ?

Az sem kizárt, hogy azért nem akarnak veled ismerkedni mert tudják, hogy nem volt tartós kapcsolatod és azt gondolhatják, hogy nem vagy hűséges.

Ez csak egy lehetséges ok a valósághoz ritkán van köze és nem ettől függ valakinek a hűsége egy kapcsolatban.

Szükségletei meg mindenkinek vannak ez teljesen érthető.

dec. 19. 23:24
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám,hogy ö a titokzatosabb talán,akit meg szeretnének ismerni és így többet is akarnak,mint testiséget!! A Te túlzott nyitottságod talán nem tűnik elég érettnek,míg az Ő visszafogottsága pont azt sugallja,hogy lehet vele hosszabb távra is tervezni! Benned talán csak egy könnyű nőcskét látnak!

Szerintem maradj olyan amilyen vagy és jönni fog a szerelem is majd...lehet mikor nem is számítasz rá!

A barátnőddel nem szoktál beszélgetni erről,hogy szerinte miért érzed ezt?

dec. 20. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!