Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kellene egy igazi férfira keresni?
Figyelt kérdés
Aki gyengéd figyelmes és nem azt nézi mi mennyibe kerül.ma 11:28
12/23 anonim válasza:
#10: Vazelint azért vigyél, lehet, hogy a kérdező férfi.
13/23 anonim válasza:
Ha az orrotok előtt van egy ilyen, akkor úgyis kiszórjátok, mert "unalmas", "nyálas", vagy találtok rajta valami apró szépséghibát (pl. van egy kis anyajegy az arcán, vagy görbe az orra), ami miatt mehet a levesbe. Aztán meg sírtok, hogy "sehol egy normális férfi".
14/23 anonim válasza:
#12 Biztos nem az, mert nem írt ilyet! Meg miért hazudna
15/23 A kérdező kommentje:
Meg jegyzés!!!! Nem vagyok egy csóró és dolgoznom van lakásom autóm meg tudok venni magamnak mindent. Csak volt egy barátom és a fejemhez vágta amit vét nekem. És ez kb.egy virág kulcstartó vagy egy csoki volt erre írtam azt hogy felhantorgat mindent. De azt nem mikor én vettem neki a drága aranyakat. Na kb erről ennyit
ma 14:16
19/23 anonim válasza:
"De azt nem mikor én vettem neki a drága aranyakat."
Vegyél nekem, én is veszek neked!
20/23 anonim válasza:
A takonyevők ilyenek csak, normális férfi nem vág a fejedhez ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!