Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből komoly kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben akivel évek óta jó kapcsolatot ápolok, viszont eddig csak ilyen baráti kapcsolatunk volt. Azonban most úgy alakult, hogy elmentünk randizni és nagyon jól éreztem magamat vele. Első találkozáson (nem baráti) nem történt semmi köztünk, bár elmondása szerint már az elejétől fogva megcsókolt volna. Rá pár nappal újból találkoztunk es hát olyan jól sikerült ez a csók dolog, hogy rövidesen a kocsi hátsó ülésén egymásnak estünk. Nekem előtte még nem volt ilyen intenzív szexuális élményem, elmondása szerint neki is nagyon jó volt. Picit gyorsnak gondoltam, illetve nem is így terveztem. Konkrétan nem is voltam rendesen megborotválkozva + nem is a legjobb fehérneműmet vettem fel úgy sem lesz még semmi alapon. Nem bánom igazából, hogy megtörtént viszont azt látom rajta mintha picit bizonytalan lenne velem kapcsolatban. Ezt nem tettem eddig neki szóvá, mivel (még) nem vagyunk együtt. Illetve lehet, hogy csak olyan napja volt, de az elmúlt 1 és fél napban mintha kevésbé érdekelném, értem úgy, hogy van olyan mikor több órán keresztül nem válaszol, de látom, hogy elérhető. Nyilván ezért nem fogom számon kérni, mert tudom sokat dolgozik es konkrétan egész nap úton van, viszont félek, hogy nem kellek neki. Tegnap írtam neki, hogy “gondolom ezek után már nem gondolod komolyan velem?!” Erre azt írta “miért ne gondolnám?” Majd leírtam a miértjét és konkrétan pár soros beszélgetés után írta, hogy most is úton van és, hogy majd késő este ér csak haza (tényleg dolgozik, nem hazudik) és erre már nem írtam semmit. Létezhet, hogy csak meg akart dugni vagy normális ha hónapokon át tartó beszélgetés után visszább vesz, de ugyan úgy érdeklődik + azt mondta, hogy ő komoly kapcsolatot szeretne.

25L

dec. 12. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Bárki mondhat akármit.

Azt vedd figyelembe a későbbiekben, mit tesz!

dec. 12. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem csak hülyített. Én is jártam már így.

23/N

dec. 12. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha a következő napokban nem fog keresni, akkor csak ennyit akart tőled. Ha valaki komolyabb dolgot akar, az teperni fog utánad, vagy legalábbis keres, próbál randit szervezni stb.
dec. 12. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

"de az elmúlt 1 és fél napban mintha kevésbé érdekelném, értem úgy, hogy van olyan mikor több órán keresztül nem válaszol, de látom, hogy elérhető."

Versus:

"pár soros beszélgetés után írta, hogy most is úton van és, hogy majd késő este ér csak haza (tényleg dolgozik, nem hazudik)"

Mit akarsz tőle amikor el van foglalva mostanság? Nem vagytok együtt. Mégis mire fel írkáljon neked ha nincs ideje? Azért, hogy hagytad magad megdugni? Miattad veszítse el a munkahelyét?

Azt fogod elérni ezzel a pióca viselkedéssel és persze az előre a rosszat látod hozzáállással, hogy tényleg csak kúrni leszel jó, vagy lepattint mint annak a rendje.

dec. 12. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem lesz. ;) Ha még akarna is valamit, az agyalásod miatt lelohasztod.
dec. 12. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én meg amondó vagyok,hogy amennyiben érdekled,nem fog benned kérdőjeleket hagyni.

Pàr napig hagyd ülepedni a dolgot,ezalatt kiderül,mennyire keresi aktívan a tàrsasàgodat.

Ha negatív érzések fognak benned uralkodni vele kapcsolatban,illetve tàvolsàgtartó viselkedést tanúsít,az csak azért történik majd,mert nem érdeklődik iràntad komolyan.

dec. 12. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Várj még egy kicsit. Ne akaszkodj rá, ne pushold ezzel, rákérdeztél, azt mondta komolyan vesz, jegeld most ezt kicsit, és közben figyeld a viselkedését. Próbálj laza maradni, ha jó volt, akkor ne görcsölj rajta, benne van hogy csak ennyit akart, viszont te sem vesztettél így semmit, max egy kaland lesz 🤷🏼‍♀️ 1-2 hét után látszódni fog, mit is szeretne, közben te is gondold át, hogy merre vinnéd tovább szíved szerint ezt a dolgot.
dec. 12. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:
81%
Évekig barátság, majd egy autó szexnyire értékel. Na ilyen helyzetet nem kívánok magamnak férfiként se.
dec. 13. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!