Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők milyen gyakran próbálnak ismerkedni veletek és milyen formában?

Figyelt kérdés
Kultúráltan teszik vagy kevésbé?
tegnap 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Társkereső, munkahely, fb-on kezdeményezés. Havonta mindig bejön egy új sztory. Persze nem lesz belőle semmi, de lehetne. Meg vannak is amikből van.

48N

tegnap 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Ez sokban függ attól, hogy épp hol járok és mit csinálok. Mert alapvetően a hétköznapokban olyan max. évi 2-3 próbálkozás van (ebbe nem számolom bele az éktelenül üvöltöző, trágár alkesz részeg csöveseket), viszont ha elmegyek szökőévente vmi táncos szórakozóhelyre, akkor egy este akad 14-15 is. Buliban a férfiak 99%-a baromi paraszt módon próbál "ismerkedni" (múlt alkalommal 15 "versenyzőből" 1-ben volt annyi, hogy legalább köszönjön, a többség egy előzetes szemkontaktus nélkül próbálta odanyomni a testét az enyémhez, a hajamnál / ruhámnál fogva magához húzni vagy elkülöníteni a társaságomtól, úgy, hogy felé sem néztem, nemhogy ilyesmi jelet adtam volna). Élőben azért ennél kulturáltabbak, de azért vannak érdekes esetek (pl. aki, miután elmondtam neki, hogy barátom van, úgy gondolta, fontos lenne megosztani, hogy legszívesebben egy hotelszobában lenne egyszerre 2 nővel :D).
tegnap 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
*Az élőben nem jó kifejezés erre - azokra akartam érteni, akik az utcán próbáltak felszedni.
tegnap 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Munkahelyen-hetente,kultúráltam

Fb-on- 2-3 hetente "Sya! Van ótóm, elvigyelek valamerre? Na itt már gyakrabban van a bunkó kategória.

Nagyobb baráti társaságban- 3-4 havonta. Itt szeretek ismerkedni mert okos és kedves férfiak vannak. Igen, ők is szexelni akarnak, de nagyon burkoltan adja elő és profin udvarol.

Volt az éven 1 próbálkozó vonaton és 1 az Oktatási hovatalban. Ők is kedvesek voltak kávét meg vacsorát ígértek.

tegnap 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Munkahelyenen havi 1-2 biztos van. Általában kultúraltak, de foglalt vagyok.
tegnap 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
A statisztikai adataim a 0 felé tendálnak
tegnap 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:

"a többség egy előzetes szemkontaktus nélkül próbálta odanyomni a testét az enyémhez, a hajamnál / ruhámnál fogva magához húzni"

Ez nem ismerkedés, hanem zaklatás.

tegnap 22:53
 8/8 anonim ***** válasza:

"A statisztikai adataim a 0 felé tendálnak"

Jó, hagyjuk abba a kamuzást, valld be, hogy fent vagy Tinderen, minden este 2-3 órán keresztül a Tinderen lógsz és folyamat írkálnak a pasik.

tegnap 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!