Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőkhöz: milyen egyértelmű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkhöz: milyen egyértelmű jeleket szoktatok adni, ha a masszázs során szóba jöhetne más is? (Illetve milyen nem-egészen-egyértelmű, de mégis jelzésértékű jeleket küldtök a férfi masszőr irányába, hogy többet is el tudnátok képzelni vele?)

Figyelt kérdés

-Mert szimpatikus a fickó.

-Vagy mert nem ördögtől való ugyan, de csupán csak átlagos, mégis olyan jól masszíroz! Olyan érzékire váltott egy idő után a technikája...

Mindegy az ok, csak szeretnétek tőle többet is.

Ilyenkor milyen (egyértelmű, vagy finom) jeleket szoktatok küldeni? Vagy milyen mondatokkal teszitek finoman szóvá?

Miért a felnőtt párkapcsolatok topic? Itt most nem hivatásos masszőrről van szó. Hanem olyan nemrég megismert férfiról, akivel éppen ismerkedés alatt vagytok, és megtudtátok tőle, hogy nagyon jól masszíroz! (Vagy esetleg egy régóta ismertről, de akkor még nem akartatok tőle semmit, mert - azóta is - házasok vagytok valakivel. És aki valami miatt újra felbukkant az életetekben, de felmentek a házába, aztán szeretnétek tőle egy masszázst. Nem "trükköset ". Hagyományos _tényleges_ masszázst! Ami aztán ha mégis nagyon jól sikerül...

Több hozzászólásban (nemcsak ezen a fórumon) írták már, hogy finom, vagy egyenest egészen egyértelmű jeleket küldtek a férfinak - akár masszázs, akár nem feltétlen masszázs kapcsán -, hogy többet is örömest elképzelnének aznap délután/este vele.

dec. 10. 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
43%

Én masszázs közben kissé szét tenném a lábaimat. Engedném, hogy jobban hozzáférj a combjaimhoz, azután össze szorítanám a lábaimat, hogy ott maradjon a kezed.

Ha már rászánnám magamat, hogy szexeljünk, felülnék az ágyon, ledobnám a melltartót és megtapogatnám a farkadat.

Innentől te jönnél, vagyis várnám mit lépsz.

Megcsókolsz vagy elzavarz.

dec. 10. 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a szex meg a masszázs két kulon dolog.

Ha másszázsra vágyom, akkor zavarna a szexuális közelités, hogy akkor szexelnem kell, nem is masszázst kapok. Akkor minek ajánlotta fel. Átverésnek venném.

Ez fuggetlen attol ha akár párom is az illető akivel amugy simán szexelek is csak epp máskor.

dec. 10. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Csak úgy nem massziroztatják magukat nők "idegen" pasikkal esetleg ha kifejezetten masszőrhöz mennek masszázsért. Ebből kiindulva ha már csak úgy röpke ismeretség után egy férfi megmaszirozhat egy nőt ott szex is lehet.
dec. 10. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
32%
Ha ennyire szánalmas lennék, megölném magam.
dec. 11. 01:30
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Az szerintem már eleve egy jel, hogy felmegy a lakásodra úgy, hogy nem is vagy masszőr.

Én masszőrhöz azért menék, mert fáj a vállam/hátam/derekam stb., nem szexelni, így nem küldenék semmilyen jelet, főleg úgy, hogy párom is van. Na meg akkor már profit választanék, nem valakit, aki szerinte jól masszíroz.

dec. 11. 04:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Tehát akár van férjetek, akár egyedülállóak vagytok azt mondjátok, hogy néhányótoknál nem férne bele egy masszázs? Még egyszer írom: valódi masszázs - mely nagyon hosszú időtartam után esetlegesen, lassacskán, finoman egyre érzékibb lesz. Valamiért egy masszázst soknak tartanátok néhányan az ismerkedések során - akkor is, ha egyedülállóak vagytok? Vagy egy meglévő férfival az újra szóba elegyedések folyamán - ha még van férjetek? (Utóbbival akivel például néhány év párkapcsolat után már nincs meg az a kezdeti vágy és a kezdeti érzelmek, már kezd lassan átmenni átlagosba, szürke hétköznapiba. Sokaknak ehhez elég három-öt év is. Ilyenkor szokott előjönni a gyakran - itt is - olvasható, illetve élőben, beszélgetések során hallható "az új férfi közelében kezd előbújni az a már eltűntnek hitt izgalom.")
dec. 11. 12:04
 7/10 A kérdező kommentje:

Négyes, dehogy vagy szánalmas! Ne ostorozd magad, csak élvezd! Kellemes ez mindenkinek. Adni is jó, de kapni is.

Mindenki máshoz: írjatok még, várom a hozzászólásokat!

dec. 11. 12:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt már,hogy hason fekve kicsit széttettem a lábam.

Vagy szexin sóhajtozok,mosolygok rá,ilyesmik.🙂

dec. 11. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Ilyeneket pasik írnak.
dec. 11. 17:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor a nők miért nem?? 🙂
dec. 11. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!