Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin illik praktikerbe vinni a lányt?
Figyelt kérdés
dec. 9. 19:40
3/33 anonim válasza:
Persze, de ha veszel neki csavarhúzó készletet akkor valószínűleg boldogan megy majd haza
8/33 anonim válasza:
Az biztos, hogy egyedi; nem a megszokott program.
10/33 anonim válasza:
Engem egyszer ügyeletre vittek a második randin, a lelkem tisztázatlan körülmények között beleállította a karjába a kést, mikor úgy volt, hogy én csak menjek át egy üveg valamivel, ő nagyon jól főz ám, nem kell, hogy együtt csináljuk meg a vacsorát, majd ő elkészíti. Azzal nyitott ajtót, hogy nagyon jó, hogy itt vagyok, mert a lakótársával megbeszélte, hogy aludjon ott egy barátnál, hogy legyen romantika, de nem lesz romantika, mert már egy órája próbálja elállítani a vérzést, de nem áll el.
Két és fél évig voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!