Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőjükkel ismerkednétek inkább és miért?
Sziasztok,
Az elmúlt hetek során két nővel beszélgettem és találkoztam, mindkettőjük esetében vannak pozitívumok és negatívumok.
Nekem egy kicsit nehéz kettő irányba leszervezni a dolgokat és becsapni sem szeretnék a végén senkit.
Ti a következők alapján melyikőjükkel ismerkednétek inkább és miért?
1.
26 éves, 3 év a korkülönbség
A testvérével él
Egyetemet végzett, de nem dolgozik és nem is tanul jelenleg (eléggé nem tűnik határozottnak)
Nem volt még kapcsolata
Eléggé feszengős és félős - sokszor úgy kell kihúzni belőle a szavakat - de tud mosolygós is lenni
Érzelmileg zárkózottnak érzem
Már a kézen fogva való sétálástól is megrémült - 4 napig tartott mire megírta, hogy lenne kedve újra összefutni
Egy héten egyszer lehet vele találkozni
Mostanában eléggé nehezen megy vele a netes kommunikáció
2.
21 éves - 8 év a korkülönbség
Még otthon él
Jelenleg egyetemen tanul további kettő évig - nem dolgozik
Volt már 2 korábbi kapcsolata
Közvetlen és nyitott - már a legelső alkalommal könnyedén lehetett vele beszélgetni
Kézen fogva tudtunk sétálni végig és elköszönésnél már közelebb is engedett magához
Nem igazán mozdul ki a városból, ahol él, így nekem kell valószínűleg kiutazni hozzá a legtöbbször (időben nem olyan sok 30-35 perc)
Kicsit arca még gyerekes kinézetű
Nála esetleg lehetnek komolyabb témákban még gondolkodásbeli különbségek
Az elköszönéskor már mondta, hogy lenne kedve ismét találkozni
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
29F
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
Sajnos nem igazán van ismeretségi köröm és nem szeretnék egyedül maradni.
Egy éve ért véget egy 6 éves kapcsolatom.
Nekem a fiatalabbik személy egyébként nem tűnik naplopónak, sokkal inkább az egyetemet végzett nő inkább, akitől megkérdeztem, hogy adott-e be jelentkezéseket állásokra és közölte, hogy nem és egyelőre nem is tervezi.
Hagyjad mindkettőt. Szándékosan ilyen nincstelen csajokra mész, akik még abszolút gyerekszinten vannak. Ráadásul párhuzamosan mindkettőt hülyíted a kézenfogós sétáiddal, majd még azt is megengeded magadnak hogy válogass köztük. Szerintem ez undorító.
Szerintem ha tudnák hogy egy ilyen kérdés született róluk, mindketten faképnél hagynának, azt érdemelnéd.
Ha nagyon muszáj a 2.
Viszont vele még nem is tudsz tervezni komolyabban semmit mert kb egy gyerek....igazából mind a kettő ahogy olvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!