Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyikőjükkel ismerkednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőjükkel ismerkednétek inkább és miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Az elmúlt hetek során két nővel beszélgettem és találkoztam, mindkettőjük esetében vannak pozitívumok és negatívumok.

Nekem egy kicsit nehéz kettő irányba leszervezni a dolgokat és becsapni sem szeretnék a végén senkit.

Ti a következők alapján melyikőjükkel ismerkednétek inkább és miért?

1.

26 éves, 3 év a korkülönbség

A testvérével él

Egyetemet végzett, de nem dolgozik és nem is tanul jelenleg (eléggé nem tűnik határozottnak)

Nem volt még kapcsolata

Eléggé feszengős és félős - sokszor úgy kell kihúzni belőle a szavakat - de tud mosolygós is lenni

Érzelmileg zárkózottnak érzem

Már a kézen fogva való sétálástól is megrémült - 4 napig tartott mire megírta, hogy lenne kedve újra összefutni

Egy héten egyszer lehet vele találkozni

Mostanában eléggé nehezen megy vele a netes kommunikáció

2.

21 éves - 8 év a korkülönbség

Még otthon él

Jelenleg egyetemen tanul további kettő évig - nem dolgozik

Volt már 2 korábbi kapcsolata

Közvetlen és nyitott - már a legelső alkalommal könnyedén lehetett vele beszélgetni

Kézen fogva tudtunk sétálni végig és elköszönésnél már közelebb is engedett magához

Nem igazán mozdul ki a városból, ahol él, így nekem kell valószínűleg kiutazni hozzá a legtöbbször (időben nem olyan sok 30-35 perc)

Kicsit arca még gyerekes kinézetű

Nála esetleg lehetnek komolyabb témákban még gondolkodásbeli különbségek

Az elköszönéskor már mondta, hogy lenne kedve ismét találkozni

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

29F

dec. 9. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Egyiket se.
dec. 9. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mintha valami álláshírdetésre való jelentkezést olvasnám. Kiváltott valamelyikőjük belőled valamit? Segítek nem
dec. 9. 13:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy 29 éves férfi miért akar ilyen naplopókkal összejönni, csak hogy valaki legyen? Mert amúgy úgy írsz kb róluk.
dec. 9. 13:37
 4/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!

Sajnos nem igazán van ismeretségi köröm és nem szeretnék egyedül maradni.

Egy éve ért véget egy 6 éves kapcsolatom.

Nekem a fiatalabbik személy egyébként nem tűnik naplopónak, sokkal inkább az egyetemet végzett nő inkább, akitől megkérdeztem, hogy adott-e be jelentkezéseket állásokra és közölte, hogy nem és egyelőre nem is tervezi.

dec. 9. 14:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A 2. inkább, mert az első még gyerekebbnek tűnik hozzáállásra, de leginkább egyik sem.
dec. 9. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
A 21 évest. Mert az jobb!
dec. 9. 14:16
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Hát szerintem mindkét lánynak jobb lenne, ha békén hagynád őket. Úgy listába szedtek őket, mint valami húadarabokat a boltban.
dec. 9. 14:35
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

Hagyjad mindkettőt. Szándékosan ilyen nincstelen csajokra mész, akik még abszolút gyerekszinten vannak. Ráadásul párhuzamosan mindkettőt hülyíted a kézenfogós sétáiddal, majd még azt is megengeded magadnak hogy válogass köztük. Szerintem ez undorító.

Szerintem ha tudnák hogy egy ilyen kérdés született róluk, mindketten faképnél hagynának, azt érdemelnéd.

dec. 9. 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon muszáj a 2.

Viszont vele még nem is tudsz tervezni komolyabban semmit mert kb egy gyerek....igazából mind a kettő ahogy olvasom.

dec. 9. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Dugnám mindkettőt.
dec. 9. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!