Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok rossz tapasztalattól, ha egy nő picit is lassabban válaszol, már görcsölök, mit tehetnék ellene?
Pl most is lenne valaki, idáig rendben ment a kommunikáció, de mostanság kicsit lassult, pl volt amit mégegyszer meg kellett kérdezzek másfél hét várakozás után.
Tegnap este is "látta" az üzenetemet, azóta sztorit is megosztott, de válasz még nem jött. És ilyenkor egyből azt feltételezem, hogy szabadulni akarnak tőlem.
Tudom, ha az ember üldözi, akkor elijeszti. Nade olyan se volt még, hogy leülök egy helybe, és rámszáll a pillangó! Ha én nem írok majd neki ismét, szerintem ő sosem fog... mit lehetne tenni?
"Ha én nem írok majd neki ismét, szerintem ő sosem fog" - Ez azt jelenti, hogy nem érdekled. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Dolgozni tudsz magadon, ennek az eredménye legfeljebb a következő nőknél látszódhat. Ha valaki mentálisan / érzelmileg negatívan / semlegesen bekategorizált az ismerkedés elején, akkor ez ellen nem tudsz mit kezdeni.
Amit tehetsz és szerintem hasznos lehet az az, hogy megtanulod, hogy ha valakit érdekelsz, akkor ő is fog erőfeszítést tenni érted, kölcsönös lesz az érdeklődés. Ha nem kölcsönös és ennek semmi jelét nem látod, akkor felesleges energiát fektetned a beszélgetésbe.
Előfordulhat, hogy az elején te vagy a lelkesebb (vagy fordítva) és ő tényleg elfoglaltabb, lassabban válaszol, de az érdeklődés ettől még látszik (pl. nem kell újra szóba hoznod valamit, mert amikor van ideje, akkor reagál rá magától, még ha lassabban is).
Azt, hogy nem tulajdonítasz ekkora jelentőséget neki és mással is foglalkozol.
Ha valaki mellett izgulni, várakozni kell sokat, akkor az nem az igaz.
Lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!