Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfivel még csak 2 randim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfivel még csak 2 randim volt, de folyamatosan ír nekem messengeren, mennyire redflag ez?

Figyelt kérdés

naponta akár 10-20 üzenetet is váltana velem,én ezt soknak érzem

mi, mennyi ilyenkor, a kezdeti időszakban a normális?

dec. 8. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha kevesebbet írna akkor meg az lenne a baj.

"de ha mindent megbeszélünk üzenetben, mit fogunk beszélni a randikon?!"

Mindent? Nem is ismered! Amúgy bár "mindent" megbeszéltek attól még lehet róla beszélni újból szemtől szemben. Teljesen más élményt nyújt amikor hallod, látod élőben.

Most te ennyire buta vagy, vagy igazából nem jön be és ilyen kifogásokkal jössz elő?

dec. 11. 09:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, ha olyan pasik írkálnak, akik nem jönnek be. De letiltani sem szoktam őket, mert azért jól esik, hogy tepernek.
dec. 11. 11:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Akit vonzónak tartok, érdekel, akarok vele ismerkedni, attól semmi sem sok. Ha érdektelen, akkor a két üzenet is sok.

Ilyen egyszerű.

N

dec. 12. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!