Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön élek a férjemtől de folyamatosan Messengeren zaklat megcsinálják? tetegyek
30 ezer az illetékbélyeg. Erre nincs pénzed?
Lehet kérni méltányossági alapon költségmentességet. Ingyenes jogi tanácsadáson kérj segítséget a beadásához.
De ekkora összeget kölcsön is tudsz kérni (3 embertől 10-10 ezer) vagy veszel fel providentet. Eladod a mobilod vagy pár cuccodat.
Nem egy olyan hatalmas összeg, hogy megérje emiatt nem elválni.
A házasság alatt felvett kölcsön közös!
Ahogy a megszerzett vagyon is.
Ügyvédhez menj el mindenképp!
"kölcsönöket vetetett fel velem hogy én nevemen legyen most rajtam hajtanak be"
Házasok vagytok. Ha a házasság alatt vettétek fel akkor a visszafizetés őt is terheli, hiába van a te neveden. (Ha jól tudom)
Elválni nem akkora összeg. Amúgy meg nem is kell elválnod. Letiltod és viszont látásra. Ha akarja majd beadja a válópert.
Nem mondom, hogy Magyarországon történt, de egy hölgy ismerősöm is így járt.
Ő rászánt egy X összeget, és az edzőteremben, ahová járt megkért pár keményebb arcot, akiknek volt OKJ-s "bézbőzütő" kezelő szakvizsgája, hogy beszéljenek a pasival.
A fazon, mikor kijött a kórházból már küldte is az ügyvédjét a papírokkal a banktól, rendezte a hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!