Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki folyamatosan reklamal elegedetlenkedik azzal tonkreteheti a kapcsolatjat?
Ismerős, exem pl. amiatt elégedetlenkedett 18+ -os csajként, hogy nem raktam ki azt FB-re, hogy kapcsolatban vagyunk.
Nevetséges.
persze.. ne viccelj. egyik exemmel emiatt lett vége. amúgy mindketten nagyon szerelmesek voltunk, hihetetlenül jó volt a szex is, nagyon jókat beszélgettünk.. de sajnos a folyamatos sárkánykodásával tönkre tett mindent.
miért csak akkor kap virágot ha valentin nap van?
miért csak egy szálat kapott miért nem egy csokrot?
tegnap miért nem volt szex? ma meg miért volt túl sok?
miért nem írtál? miért írsz amikor tudod, hogy a barátaimmal vagyok? stb. :D még sorolhatnám de szerintem értesz
Hát akkor fel is bontom az eljegyzésem, mert a vőlegényem nem lájkolta a legutóbbi Facebook posztomat :D
Viccet félretéve, a folytonos elégedetlenkedés valóban tönkre teheti, és általában tönkre is teszi a kapcsolatokat, ahogy az előző hozzászólók tapasztalata is ezt bizonyítja. Én első körben átbeszélném ezeket a dolgokat, mert valamilyen oka van a folytonos elégedetlenkedésnek, reklamációnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!