Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó ötlet szólni a nőnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet szólni a nőnek, hogy egy féreggel randizik?

Figyelt kérdés

A csajjal nem vagyunk annyira közeli barátságban, de azért mondhatni jóban vagyunk. A pasi olyan fél éve nagyon durván kikészített. Egy munkahelyen dolgozunk mindannyian. Majdnem el is kellett mennem miatta.

Annyi volt csak a bűnöm, hogy félénk, visszahúzódó voltam, és az elején nem akartam tőle semmit egyelőre, de jól esett nagyon a törődése, mert azt hittem, nagyon rendes pasi. Bizonyos határok meghúzásával de belementem vele dolgokba. Minden párkapcsolatom ugyanígy indult a múltban, ezért nem érzem magam hibásnak. Nekem sok idő kell, míg megnyílok. Amikor később, nagyjából egy év után már nyitott voltam felé, és jeleztem is (írásban), elzavart, hogy vele nem fog szórakozni senki, nincs ehhez türelme. Nekem is volt természetesen pár keresetlen szavam, hogy az első megérzésem volt helyes, nem véletlen, hogy nem tudtam bízni benne és rosszul éreztem magam a közelében. Hosszú vita jött, és az lett a vége, hogy hülye p.i.c.s.á.nak nevezett, és elmondta vagy százszor, hogy már nem érek neki semmit.

Utána szörnyű időszakom volt, közös projekten voltunk, és hangosan lehurrogta az összes ötletem. Én voltam az egyedüli nő, és a sok pasas nyerítve röhögött rajtam, és elintézték, hogy ne tehessek hozzá semmit a munkához. Rengetegszer sírtam a mosdóban, és elintézték még azt is nekem, hogy a főnök behívjon "elbeszélgetni" az alacsony teljesítményemtől. Fizikailag és lelkileg is beteggé tettek. Egyszer mentem volna haza, és az utolsó pillanatban berúgták a lift ajtaját és beszálltak hozzám egyszerre 5-en és megfélemlítettek.

Azért szabadultam fel, mert egy női kolléga végül elintézte, hogy átvegyenek egy másik csapatba, másik pozícióba.

Megérné elmesélnem a másik nőnek, hogy milyen férfival is randizgat, óvakodjon tőle? Kicsit bánom is, hogy nem adtam nyilvánosságot a történetemnek, pedig tudom, hogy a pasi munkahelyen csajozik. Csak nem volt erőm hozzá.

dec. 8. 00:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

1

""Fizikailag és lelkileg is beteggé tettek."

Erre van az orvos."

Ez a rövid válasz összefoglalja, hogy mi az, ami felé érdemes lenne menned. Érdemes lenne pszichológussal átbeszélni az egészet, de ez csak egy javaslat.

Illetve azon is érdemes lehet gondolkodni, hogy hol van a saját felelősségünk azokban a dolgokban, amik történnek velünk. Mert a "mindenki hülye csak én nem" hozzáállás, az nem szokott túl előremutató lenni. Például: "Nekem is volt természetesen pár keresetlen szavam" Ezt így teljesen kihagytad, hogy te is bántó voltál, pedig ezt is érdemes lenne átgondolni, hogy a másiknak ez vajon hogyan eshetett.

dec. 8. 10:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Egy munkahelyen dolgozunk mindannyian. Majdnem el is kellett mennem miatta."

És ezt is érdemes lenne fontolóra venni, hogy miért sanyargatod magad valahol, ahol nem érzed jól magad.

dec. 8. 10:42
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
Válts munkahelyet, az a legegyszerűbb!
dec. 8. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát ez alapján a sztori alapján bármi is lehetett, elég furán fogalmazol. Szerintem hagyd, ha tényleg egy suttyó a pasas, akkor majd rájön ez a nő is.
dec. 9. 00:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak ez az egyetlen pasas hajtott rád a munkahelyen?
dec. 9. 06:55
 16/18 anonim ***** válasza:

Előre leszögezem,nem àll szàndèkomban bàrkit hibàztatni. Nem is vonom kétségbe,hogy mivel elfajultak köztetek a dolgok,a végén bunkón viselkedett a pasas bizonyára.

Viszont kettőn àll a vàsàr,te hàzhoz mentél a pofonért, amikor belementél a parttalan vitàba,ki tudja,miket vàgtatok egymás fejéhez.Ezek utàn nem csoda,ha ő kicsinyes bosszút állt,te meg baromira frusztrált vagy.

Ugyanakkor minderről nem az új csaj tehet,szerintem bölcsebb lenne kihagyni őt ebből az egészből.Hiszen így teljesen féltékenység szagúvà vàlik a történet,hozzá teszem,jogosan.

dec. 9. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ a másik nőtől. Ha a pasi ott csajozik a munkahelyen, akkor a többi nő akivel próbálkozott mit mondd róla?
dec. 10. 13:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Megmutatod nekem őket privátban?
dec. 10. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!