Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet szólni a nőnek, hogy egy féreggel randizik?
A csajjal nem vagyunk annyira közeli barátságban, de azért mondhatni jóban vagyunk. A pasi olyan fél éve nagyon durván kikészített. Egy munkahelyen dolgozunk mindannyian. Majdnem el is kellett mennem miatta.
Annyi volt csak a bűnöm, hogy félénk, visszahúzódó voltam, és az elején nem akartam tőle semmit egyelőre, de jól esett nagyon a törődése, mert azt hittem, nagyon rendes pasi. Bizonyos határok meghúzásával de belementem vele dolgokba. Minden párkapcsolatom ugyanígy indult a múltban, ezért nem érzem magam hibásnak. Nekem sok idő kell, míg megnyílok. Amikor később, nagyjából egy év után már nyitott voltam felé, és jeleztem is (írásban), elzavart, hogy vele nem fog szórakozni senki, nincs ehhez türelme. Nekem is volt természetesen pár keresetlen szavam, hogy az első megérzésem volt helyes, nem véletlen, hogy nem tudtam bízni benne és rosszul éreztem magam a közelében. Hosszú vita jött, és az lett a vége, hogy hülye p.i.c.s.á.nak nevezett, és elmondta vagy százszor, hogy már nem érek neki semmit.
Utána szörnyű időszakom volt, közös projekten voltunk, és hangosan lehurrogta az összes ötletem. Én voltam az egyedüli nő, és a sok pasas nyerítve röhögött rajtam, és elintézték, hogy ne tehessek hozzá semmit a munkához. Rengetegszer sírtam a mosdóban, és elintézték még azt is nekem, hogy a főnök behívjon "elbeszélgetni" az alacsony teljesítményemtől. Fizikailag és lelkileg is beteggé tettek. Egyszer mentem volna haza, és az utolsó pillanatban berúgták a lift ajtaját és beszálltak hozzám egyszerre 5-en és megfélemlítettek.
Azért szabadultam fel, mert egy női kolléga végül elintézte, hogy átvegyenek egy másik csapatba, másik pozícióba.
Megérné elmesélnem a másik nőnek, hogy milyen férfival is randizgat, óvakodjon tőle? Kicsit bánom is, hogy nem adtam nyilvánosságot a történetemnek, pedig tudom, hogy a pasi munkahelyen csajozik. Csak nem volt erőm hozzá.
"Bizonyos határok meghúzásával de belementem vele dolgokba."
Mégis milyen határokkal? Milyen dolgokba? :D
A sztori ezek után következő elemei alapján nem hiszem, hogy kölcsönös dolgokba, de aztán javíts ki, ha tévednék.
"Amikor később, nagyjából egy év után már nyitott voltam felé, és jeleztem is (írásban)"
Szóval egy teljes éven át szórakoztál vele, és azt képzelted, hogy ő végig rád vár? Jól értem?
"Hosszú vita jött, és az lett a vége, hogy hülye p.i.c.s.á.nak nevezett, és elmondta vagy százszor, hogy már nem érek neki semmit."
És mik voltak még ebben a "hosszú veszekedésben"? Te miket mondtál még neki azon kívül persze, hogy rosszul érezted magad a közelében (de ennek ellenére azért "belementél vele dolgokba" és még be is próbálkoztál nála 1 év után)?
Nem mintha ez nem lenne bőven elég...
"Utána szörnyű időszakom volt, közös projekten voltunk, és hangosan lehurrogta az összes ötletem. Én voltam az egyedüli nő, és a sok pasas nyerítve röhögött rajtam, és elintézték, hogy ne tehessek hozzá semmit a munkához. "
Ha nő vagy, akkor már nem lehetnek rosszak az ötleteid és a munkád minősége?
Te alap, hogy csodálatos, képzett, kreatív, szorgalmas vagy, és ha egy ötleted sem megy át a rostán, és a saját főnököd hív el kritikát fogalmazni, akkor annak kizárólag a szexista, nyerítő férficsorda ténykedése lehet az oka?
"Fizikailag és lelkileg is beteggé tettek."
Erre van az orvos.
"Megérné elmesélnem a másik nőnek, hogy milyen férfival is randizgat, óvakodjon tőle?"
Meséld csak, de számolj azzal, hogy lehet, hogy jól ki leszel röhögve.
"Kicsit bánom is, hogy nem adtam nyilvánosságot a történetemnek"
Ha ezt velem csinálná meg valaki, akkor számolhatna a HR-el még aznap.
Ha állítasz valamit, vádolsz valakit valamivel, akkor illik bizonyítani, ennyi az egész, ezt tartsd szépen szem előtt.
Sztm felesleges.
Az egyesek egyetértek...ez a megfélemlített dolog? Mivel? Mit csinált?
Szóval majdnem egy évig rohant utánadv és hitegetted, majd 1 év után megúnta és már nem kellettél neki. Ezen besértődtél, és "keresetlen szavakkal illetted". Miért is?
A többi a kollégáid sara. Miért nem jelezted akkor a főnöködnek és HR-nek, hogy hogyan viselkednek?
Ó, ezt kihagytam:
"Egyszer mentem volna haza, és az utolsó pillanatban berúgták a lift ajtaját"
Ez hogy nézett ki?
Ekkora ninják, hogy berúgnak egy fém liftajtót? És akkor ajtó nélkül ment a lift, és úgy nyerítettek? :D
"Bizonyos határok meghúzásával de belementem vele dolgokba."
"Amikor később, nagyjából egy év után már nyitott voltam felé, és jeleztem is (írásban), elzavart, hogy vele nem fog szórakozni senki, nincs ehhez türelme."
Húzd meg-ereszd el. 1 évig ez ment... Bocsi, de nőként ezzel én is úgy érezném, hogy szórakoznak velem.
"hangosan lehurrogta az összes ötletem"
Nem szép dolog, de ez amiatt történt, mert valószínűleg te sem olyan szép szavakkal illetted őt (csak ez ugye finoman kimaradt a történetből).
Összességében úgy látom, hogy alapvetően a te hozzáállásod miatt fajultak így el a dolgok. A pasik meg nyilván szórakoztak az egészen, hihetetlennek tűnne számomra, hogy komoly szándékkal egy munkahelyen(!) egyszerre öten is megfélemlítenek a liftben... Persze nyilván neked is meg kellene tanulni, hogy hogyan védd meg magad ilyen helyzetekben.
Semmi esetre se szólj másik nőnek, ha nem akarod magad még megalázóbb helyzetbe hozni.
Én azt javaslom, hogy próbáld egy kicsit objektívebben nézni, hogy vajon hol van a te felelősséged az egész sztoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!