Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám behálózni?
Párommal 12 év után megromlott a kapcsolatunk és szétköltöztünk.Ebben semmi extra nincs mással is megesik az ilyen.
Történetesen egyik ismerősöm férje is elköltözött egyik napról a másikra egy másik nőhöz.
A problémám annyi hogy igen tetszik nekem az asszonyka és igy párom nélkül szivesen meglocsolnám a virágait de nem tudom hogy kezdjek hozzá.Egyszer emlitettem neki hogy ilyesmit irt fel az orvos receptre de nem nagyon vette a lapot.A legnagyobb probléma hogy közel majd 20 évvel vagyok idősebb nála.tudom sok férfi a ropogós friss menyecskét szereti de én többre becsülöm a korombeli jól karban tartott 50-55 anyukákat viszont ez a fiatal asszony nagyon tetszetős menycske.Igaz már félig meg volt........mert én már akarom:-) de most félre a viccet hogyan tudnék közelebb férközni hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!